Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 dec 2014 - Anul XIX, nr. 294 (5803)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După o lungă aşteptare

Pachetele cu ajutoare alimentare de la UE vor fi distribuite de mâine

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care au primit acasă cupoane pentru acordarea de ajutoare alimentare de la Uniunea Europeană vor putea beneficia de acestea începând de joi.

Distribuirea ajutoarelor va începe de la ora 09.00, la centrul comercial Orizont Plaza, ridicat lângă fostul magazin Billa, din Burdujeni, acolo unde Primăria Suceava a închiriat halele Consuc, pentru a depozita cele aproape 300 de tone de alimente care urmează a fi aduse la Suceava.

Primele tiruri cu pachete cu alimente sunt aşteptate să ajungă în cursul zilei de astăzi, când vor fi descărcate şi pregătite pentru distribuire către beneficiarii de drept, persoanele care fac parte din anumite categorii defavorizate.

Pentru a fi evitată înghesuiala şi reacţiile mulţimii nerăbdătoare, care aşteaptă deja de câteva luni aceste alimente, pentru care au primit cupoanele din luna octombrie, Primăria Suceava a decis repartizarea acestora în baza listelor de aşteptare întocmite, în ordinea înscrierii făcute de către doritori, atât telefonic, la numărul 0230 516 445, cât şi personal, la sediul de primărie din Burdujeni.

Până acum, pe listele de aşteptare s-au înscris deja aproape 2.400 de persoane, ceea ce face ca listele să fie pline până la finele anului, mai ales că în perioada Crăciunului şi Anului Nou vor fi şi câteva zile libere, în care aceste produse nu vor mai fi distribuite.

„Avem 6.324 de beneficiari înscrişi pe liste, cu toate acestea am fost prinşi la cantităţi cu un număr de 10.850 de persoane, în ideea că se vor da şi pe liste suplimentare, pentru cei care s-au încadrat în criteriile de acordare după data de 1 august”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu, care a subliniat faptul că sunt suficiente pachete pentru toată lumea, doar că oamenii trebuie să dea dovadă de răbdare.

Produsele care se vor distribui fiecărui beneficiar în parte constau în: 6 kg făină albă, 6 kg mălai, 800 de grame de paste făinoase, 4 litri de ulei, 4 kg de zahăr, opt conserve de carne de porc, şase conserve de carne de vită, zece conserve de pate de ficat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pachetele cu ajutoare alimentare de la UE vor fi distribuite de mâine.
 Vizualizări articol: 2123 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pachetele cu ajutoare alimentare de la UE vor fi distribuite de mâine0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei