Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 nov 2014 - Anul XIX, nr. 278 (5787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Rădăuţi

Poliţişti alergaţi pe câmp cu un tractor şi un agent cu fractură de falange, după ce a fost agresat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grav caz de ultraj s-a petrecut ieri, în municipiul Rădăuţi, în timp ce o patrulă de poliţie rutieră încerca să oprească o autoutilitară suspectă, la volanul căreia se afla un şofer în vârstă de 16 ani. Echipajul rutier se afla ieri după-amiază pe o stradă din municipiul Rădăuţi, iar la un moment dat unul dintre agenţi a încercat să oprească pentru control o maşină. Conducătorul auto a refuzat să tragă pe dreapta şi s-a îndreptat spre ieşirea din Rădăuţi spre Frătăuţi. La un moment dat fugarul a intrat cu maşina pe un câmp, încercând că scape de autospeciala de poliţie care îl urmărea.

După o urmărire lungă, de mai mulţi kilometri, şoferul a oprit autoutilitara şi a încercat să fugă pe jos. Ulterior avea să se stabilească faptul că persoana de la volan, un minor de 16 ani, a oprit în apropierea unui tractor în care se afla fratele său.

Din informaţiile pe care le avem, din acest punct agenţii de poliţie rutieră au plecat pe jos în urmărirea şoferului şi au încercat să-l imobilizeze. În acel moment a intervenit tânărul care conducea tractorul. Acesta l-ar fi împins pe agentul care încerca să-l imobilizeze pe minor, moment în care omul legii a căzut pe spate. În cădere, acesta a încercat să se redreseze cu o mână, suferind o fractură de falange.

Scandalul nu s-a oprit însă aici. Cei doi suspecţi s-au urcat în tractor şi au început să îi şicaneze pe poliţişti, aceştia fiind nevoiţi să părăsească în primă fază zona. În timpul scandalului a fost tras cel puţin un foc de armă de avertisment.

Cercetările din acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi. Aseară, cei doi fraţi au fost ridicaţi şi duşi în faţa unui procuror pentru a fi audiaţi. Procurorul de caz a decis ca cei doi, Abel şi Iosif Ilică, să fie introduşi în arest în baza ordonanţei de reţinere pentru 24 de ore.  

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi au precizat că vor reveni astăzi cu detalii despre modul în care a fost comisă fapta de ultraj, cine sunt suspecţii şi care sunt măsurile care se vor lua faţă de aceştia.

Poliţistul agresat a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, necesitând o intervenţie chirurgicală. Era luată în calcul şi varianta ca acesta să fie transferat la un spital din Iaşi.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţişti alergaţi pe câmp cu un tractor şi un agent cu fractură de falange, după ce a fost agresat.
 Vizualizări articol: 5364 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Poliţişti alergaţi pe câmp cu un tractor şi un agent cu fractură de falange, după ce a fost agresat4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Titlu de titlu trimis de
(28 nov 2014, 11:22:35
Aveti un titlu la articol de te doare capul!
1.1  RE: Titlu de titlu trimis de
(28 nov 2014, 17:20:28
Mda. O falanga, doua falange.
" suferind o fractură de falange." Pai daca e O FRACTURA inseamna ca e O FALANGA.
P.S. Si cand ma gandesc ca doi din cei mai tari jurnalisti s-au chinuit sa scrie acest articol...rolling on the floor=))

2.   Incredibil trimis de
(28 nov 2014, 12:03:52
Incredibil ce s-a intamplat!Acesti indivizi ar merita inchisoare cu executare dar pedeapsa maxima admisa de lege plus un spor maxim , fireste doar daca sunt judecati si gasiti vinovati.Ma mira de ce politisti nu au facut uz de arma conform procedurilor in vigoare adica sa traga la picioare.Cu un glont in picior cred ca se calma si nu mai avea atata tupeu.Nu este exclus ca judecatorii sa nu admita cererea de arestare formulata de procurori .Sunt
3.   :))) trimis de
(28 nov 2014, 12:23:49
Asa va trebuie, blegilor! Voi sunteti tari si va impaunati doar in fata oamenilor cu bun simt, pe care-i opriti ca au depasit cu 2km/h viteza. In fata infractorilor fugiti ca potarnichile. Mi-e sila cand ma gandesc ca oamenii platesc impozite pt salariile voastre! Daca ar fi fost politistii din Clevand . . .
3.1  RE: :))) trimis de
(28 nov 2014, 13:03:17
1. Ce e aia "Clevand" ?
2. Stii cam cate hartoage trebuie sa completeze un politist dupa ce trage cu arma ? Mai degraba pune mana pe o piatra si ii da in cap.
4.   DACA STIA, trimis de
(28 nov 2014, 13:26:19
Daca stia baiatul sa dea ceva spaga agentul Dorin il ierta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei