Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 nov 2014 - Anul XIX, nr. 272 (5781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Anchetă

Mărturia șocantă a mamei care şi-a ucis fiica în vârstă de patru săptămâni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânăra în vârstă de 22 de ani suspectată că şi-a omorât propriul copil, o fetiţă care nu împlinise încă o lună de zile, şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor. Iuliana Andreea Ciubotariu a declarat că în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 2.00, a intrat într-o stare nervoasă din cauză că fetiţa plângea foarte tare, de mai multe ore şi, într-un moment de nebunie, a omorât-o.

Conform unor surse, tânăra de 22 de ani a mărturisit că i-a obturat micuţei căile respiratorii folosindu-se de mâneca hainei, în timp ce cu cealaltă mână a comprimat-o în zona toracelui. După ce fetiţa a „tăcut”, mama s-a culcat lângă ea, dându-şi seama că este moartă abia dimineaţă, în jurul orei 7.00.

 

Expertiză neuro-psihiatrică pentru a se stabili dacă are discernământ

Anchetatorii din acest caz, judiciariştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Suceava al Poliţiei, coordonaţi de un procuror criminalist, au emis, miercuri seară, pe numele suspectei, ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, aceasta fiind introdusă în arest. Ieri, anchetatorii au decis ca tânăra de 22 de ani să fie înaintată instanţei de judecată, Tribunalul Suceava, dar nu cu propunere de arestare preventivă, ci de internare la un spital de psihiatrie, pentru efectuarea unei expertize medico-legale neuro-psihiatrice. Având în vedere că tânăra are grad de handicap, retard uşor, anchetatorii vor se să se asigure că a avut discernământ. Dacă se va stabili că a avut discernământ, Iuliana Andreea Ciubotariu va răspunde penal, ca orice inculpat, pentru omor.

Tribunalul Suceava a admis, aseară, solicitarea procurorului de caz, dispunând internarea suspectei la Spitalul de Psihiatrie Burdujeni.

 

A fugit din spital pentru a-l părăsi pe bărbatul cu care avea doi copii

Femeia este originară din Bacău, dar locuia în comuna Râşca, la domiciliul concubinului ei, un bărbat de etnie romă. Cei doi au o fetiţă în vârstă de un an şi jumătate, iar pe 21 octombrie tânăra a adus pe lume un al doilea copil, tot fetiţă.

Pe 2 noiembrie, Iuliana Andreea Ciubotariu s-a internat la Spitalul municipal Fălticeni, în Secţia de Pediatrie, pentru că micuţa era bolnavă, fiind diagnosticată cu pneumonie. Cinci zile mai târziu, pe 7 noiembrie, tânăra de 22 de ani a părăsit spitalul, împreună cu bebeluşul. Iuliana Andreea Ciubotariu a fost dată dispărută de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, fiind identificată săptămâna trecută la Mălini, în satul Pâraie, unde se mutase la un alt bărbat, Toader Asandei, şi el de etnie romă. Femeia le-a spus poliţiştilor că a fugit din spital pentru a-şi părăsi concubinul, tatăl fetiţelor, şi că nu vrea să se mai întoarcă la acesta. Femeia a rămas aşadar la Mălini, cu noul iubit. Aici avea să se petreacă grozăvia din noaptea de 17 spre 18 noiembrie.

 

A încercat iniţial să arunce vina pe noul iubit

După ce miercuri, în urma necropsiei, s-a stabilit că micuţa a avut o moarte violentă, asfixie mecanică prin comprimare toracică şi cranio-facială, tânăra a încercat iniţial să arunce vina pe bărbatul la care se mutase.

„Fetiţa avea dureri, plângea, iar el (n.r. Toader Asandei) mi-a zis să o liniştesc, că dacă nu o linişteşte el.... După ce i-am dat oleacă de piept fata s-a mai liniştit şi m-am pus şi eu la somn. M-a prins somnul, iar când m-am trezit dimineaţă fata era moară lângă mine, era gheaţă”, a declarat în faţa camerelor de luat vederi tânăra în vârstă de 22 de ani.

Adevărul a ieşit la iveală după ce anchetatorii i-au audiat pe cei doi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mărturia șocantă a mamei care şi-a ucis fiica în vârstă de patru săptămâni.
 Vizualizări articol: 9664 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Mărturia șocantă a mamei care şi-a ucis fiica în vârstă de patru săptămâni1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei