Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 oct 2014 - Anul XIX, nr. 253 (5762)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 30 octombrie – 5 noiembrie

Târgul de Artă şi Antichităţi

De vineri până duminică, 31 octombrie – 2 noiembrie, la parterul Iulius Mall Suceava se desfăşoară Târgul de Artă şi Antichităţi. Iubitorii de obiecte care spun poveştile trecutului vor putea admira şi cumpăra piese cuceritoare prin unicitatea şi valoarea lor. Ceasuri, porţelanuri, numismatică, filatelie, mobilier, articole reprezentative pentru culturile altor ţări, bijuterii, tablouri, accesorii şi decoraţiuni, toate cu patina timpului, vor fi expuse de colecţionari veniţi din toate colţurile ţării.

 

„Săptămâna PSI”, la Librăria Cărtureşti

Librăria Cărtureşti, din incinta Iulius Mall Suceava (librăria care oferă „carte, ceai, muzică şi dichis”), organizează şi găzduieşte, în intervalul 3-9 noiembrie, „Săptămâna PSI”, pe parcursul căreia la orice titlu de carte de psihologie de la Editura Trei se acordă 25% reducere.

 

Noile colecții de toamnă la Shopping City

Shopping City Suceava te invită să vezi noile tendințe cu care magazinele din incinta centrului comercial întâmpină sezonul de toamnă. Fie că îți dorești un look clasic, urban sau avangardist, acum ai șansa de a-ți reinventa garderoba cu cele mai actuale piese în materie de modă. Noua colecție de toamnă propune iubitorilor de fashion ținute în culori vibrante, caracterizate de imprimeuri geometrice, franjuri, ținte și carouri menite să scoată din anonimat orice apariție. Magazinele din Shopping City s-au aliniat la noile tendințe și te așteaptă să-ți creezi ținuta potrivită pentru un stil unic.

 

Expoziția “Salonul de toamnă” la Shopping City

Shopping City Suceava găzduiește în perioada 21 octombrie – 20 noiembrie expoziția intitulată “Salonul de toamnă”, aparținând artiștilor plastici profesioniști, membri ai Filialei Suceava a Uniunii Artiștilor Plastici din România. Aceștia vor expune în City Gallery din Shopping City Suceava lucrări de pictură, grafică și tapiserie.

 

Joi, 30 octombrie

Seară dedicată literaturii

Cenaclul Zidul de Hârtie organizează, de la ora 18.00, o nouă seară dedicată literaturii. Întâlnirea va avea loc în crama Old Times, str. Mihai Viteazu 38, din Suceava. Invitații serii, scriitorii Liviu Dorin Clement și Dan Cristian Iordache, vor citi proză (dintr-un roman în lucru) respectiv poeme noi, iar moderator va fi poetul Florin Dan Prodan. Liviu-Dorin Clement (n. 1969, Suceava) este scriitor, redactor-șef al cotidianului Crai Nou și editor al portalului Clementmedia.ro. A publicat volumele "Texte inter-zise" (versuri), Ed. Dacia, Cluj, 2003, pentru care a obţinut premiile Societăţii Scriitorilor Bucovineni şi Fundaţiei Culturale a Bucovinei și "Iconotextul mediatic şi publicitar. Analize semio-retorice", Ed. Muşatinii, Suceava, 2005 (culegere de texte, coord. alături de prof. univ. dr. I.C. Corjan). Este membru al Uniunii Ziariştilor Profesionişti și al Societăţii Scriitorilor Bucovineni.

Dan Cristian Iordache (n. 1970, Suceava) a publicat mai multe cărţi de poezie, printre care „Abel şi eu”, Ed. Brumar, Timişoara, 2010, „Karawane”, Ed. Charmides, Bistriţa, 2012, „Avatarurile domnului Oanea”, Ed. Zidul de Hârtie, Suceava, 2013, „Semn spre bine”, Ed. Charmides, Bistrița, 2014, dar şi articole şi grupaje de poezie în revistele Bucovina Literară, FeedBack, Porto Franco, Baadul Literar, Crai nou, Hyperion.

 

Vineri, 31 octombrie

Zumba Party la Del’Iri Pub

Începând cu ora 22:00, Del’Iri Pub Suceava vă invită la Zumba Party. Intrarea este liberă.

 

Ateliere tematice la Librăria Cărtureşti

De la ora 17:00, Librăria Cărtureşti din incinta Iulius Mall vă invită să petreceţi seara  împreună. „Ateliere tematice, pictură pe faţă, poveşti şi surprize dulci îi aşteaptă pe toţi copiii care îndrăznesc să ne treacă pragul în cea mai înfricoşătoare seară din an”, anunţă organizatorii.

 

Trattoria di Matteo, un nou restaurant în Shopping City

Începând de vineri, 31 octombrie, sucevenii se vor putea răsfăța cu specialități culinare delicioase, la noul restaurant Trattoria di Matteo din incinta Shopping City Suceava. Noua locație are menirea de a vă purta simțurile într-un itinerar culinar, de la naturalețea bucătăriei românești la extravaganța celei italienești. Meniul pregătit de bucătari iscusiți conține de la produse tradiționale românești, până la specialități din fructe de mare, paste, dar și o varietate de sortimente de pizza. De asemenea, zilnic se vor servi meniuri complete formate din gustări calde și reci, mâncăruri proaspăt scoase din cuptor sau pregătite la tigaie, grill-uri, garnituri și delicioase deserturi la doar 16 lei. La restaurantul Trattoria di Matteo, clienții se vor bucura de un cadru discret și elegant, potrivit pentru prânzuri de afaceri, aperitive sau cine romantice.

 

Expoziţie de fotografie şi lansare de carte

La Centrul pentru Susţinerea Tradiţiilor Bucovinene din municipiul Suceava va avea loc, la ora 14.00, vernisajul expoziţiei de fotografie a artistului fotograf Dumitru Vinţilă şi lansarea cărţii pe care i-a dedicat-o jurnalistul Dumitru Teodorescu, cu titlul „Rolleiflexul lui Dumitru Vinţilă”. Dumitru Vinţilă, care a lucrat în presa suceveană în intervalul 1957-1991, expune 100 de imagini reprezentative din cariera sa de fotoreporter. Cartea, semnată de Dumitru Teodorescu, este de fapt un album bogat ilustrat, prin care i se aduce lui Dumitru Vinţilă un omagiu colegial la vârstă octogenară.

 

Bal la Iulius Mall

De la ora 18.00, în zona KidsLand, din Iulius Mall Suceava, cei mai curajoşi copii sunt aşteptaţi la Bal. În cea mai „înfricoşătoare” zi din an, Iulius Mall a pregătit pentru ei numeroase concursuri „de speriat” şi premii tematice. Cei mici vor avea prilejul să îşi valorifice imaginaţia şi să se deghizeze în personaje „înspăimântătoare”. La Bal se va desfăşura şi o paradă a costumelor, unde ştrengarii îşi vor prezenta măştile şi piesele alese de ei.

 

Sâmbătă, 1 noiembrie

„Discoteca de altădată”, la Del'Iri Pub Suceava

De la ora 21:00, la Del'Iri Pub Suceava are loc „Discoteca de altădată”. Intrare este 10 lei şi include biletul de tombolă. Dacă vă este dor de muzica anilor '80, '90 şi vă place dansul, alegeţi „Discoteca de altădată”. Pentru informaţii şi rezervări: 0741.011.211 - Luminiţa Irimescu, 0755.428.892 - Cornel Grosar.

 

Carnaval la Shopping City

Shopping City Suceava invită toți copiii să se bucure de numere de magie, concursuri și multă distracție alături de magicianul Augustin, începând cu ora 16:00, în cadrul unui carnaval. Timp de câteva ore, cei mici sunt așteptați să participe la un spectacol senzaţional cu magicianul Augustin, care le va dezvălui o serie de trucuri de magie şi se va distra alături de ei în cadrul activităţilor pregătite: pictură pe față, baloane modelate, ateliere de sculptat şi desenat dovleci, dar și trick-or-treat.

 

Atelier de creaţie la Iulius Mall

Prichindeii sunt aşteptaţi la un atelier de creaţie interesant. De la ora 12.00, în zona KidsLand din Iulius Mall, copiii vor învăţa de la specialişti arta quilling-ului. Din floricele, frunze, fluturi şi alte decoraţiuni realizate prin rularea hârtiei colorate, micii artişti vor realiza rame foto personalizate. Materialele necesare şi ramele vor fi făcute cadou de Iulius Mall, pentru ca micuţii să îşi poată expune fotografiile preferate în propriile creaţii. Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac la Centrul Info sau la telefon 0230.208.700.

 

Duminică, 2 noiembrie

Kids City, ateliere de creație Art Craft

Shopping City Suceava organizează ateliere gratuite de creație și distracție, Kids City – Art Craft, dedicate tuturor copiilor energici și creativi, cu sprijinul Alexandria Librării din incinta centrului comercial. În fiecare duminică, începând cu ora 12:00, vor fi organizate ateliere tematice în cadrul cărora copiii vor putea să confecţioneze obiecte decorative cu accesoriile din gama special dedicată copiilor, Art Craft, ce se găsește exclusiv în Alexandria Librării, să coloreze şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava. Copiii îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute.

 

Teatru de păpuşi

De la ora 16.00, Iulius Mall a organizat o nouă întâlnire cu marionetele Teatrului de Păpuşi „Puppet”. În zona KidsLand, năzdrăvanii vor fi publicul spectacolului „Ochii mamei”, oferit de personajele din poveşti. În această săptămână continuă concursul „Rampa de lansare”, unde copiii îşi vor demonstra talentul. În plus, cei mici vor putea experimenta mânuitul marionetelor, sub îndrumarea maeştrilor păpuşari. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1591 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei