Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 oct 2014 - Anul XIX, nr. 248 (5757)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Tinerii defavorizaţi, aşteptaţi astăzi la Bursa locurilor de muncă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava organizează astăzi, de la ora 11.00, la parterul Iulius Mall Suceava, Bursa specială a locurilor de muncă pentru tinerii defavorizaţi. În această categorie sunt incluşi tinerii până în 26 de ani, din următoarele categorii: provin din sistemul de protecţie a copilului, au copii, provin din familii care nu îi pot întreţine (familiile care încasează ajutor social), au fost victime ale traficului de persoane sau au executat pedepse privative de libertate.  

La târgul de locuri de muncă de astăzi vor fi disponibile 61 de locuri de muncă, oferite de 19 angajatori. 

Participanţii vor putea obţine un loc de muncă în meseriile de ospătar, ajutor bucătar, barman, tâmplar, electrician, vânzător, operator calculator, confecţioner, iar cei care nu au calificări pot alege din oferta angajatorilor care au nevoie de muncitori necalificaţi. Organizatorii au precizat că în afara tinerilor identificaţi din categorii defavorizate se pot prezenta la bursă şi alţii care sunt în căutarea unui loc de muncă.

Conform legii, fiecare loc de muncă al tinerilor aflaţi în aceste situaţii va fi subvenţionat din bugetul asigurărilor de şomaj, cuantumul subvenţiei fiind de 1.000 de lei pe lună, iar perioada de acordare este de trei ani, cu posibilitatea de prelungire a perioadei de subvenţionare până la cinci ani.

Oficialii de la AJOFM Suceava au mai transmis că deşi bursa este dedicată în principal tinerilor defavorizaţi, iar în acest sens au fost selectaţi chiar angajatori care sunt interesaţi să-i încadreze în muncă având în vedere facilităţile oferite de stat, la eveniment pot participa şi alte categorii de persoane aflate în căutarea unui serviciu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tinerii defavorizaţi, aşteptaţi astăzi la Bursa locurilor de muncă.
 Vizualizări articol: 1480 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tinerii defavorizaţi, aşteptaţi astăzi la Bursa locurilor de muncă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei