Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 oct 2014 - Anul XIX, nr. 247 (5756)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă

Un tânăr de nici 18 ani, principalul suspect în cazul bărbatului împuşcat cu sânge rece

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cazul de omor de la Siliştea - Liteni, unul cu totul ieşit din comun, având în vedere arma crimei şi cruzimea cu care a acţionat autorul, este aproape de a fi elucidat de anchetatori, suspectul principal fiind un tânăr care nu a împlinit încă vârsta de 18 ani. 

Ofiţerii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Suceava s-au aflat pe tot parcursul zilei de ieri la Liteni şi au adunat probatoriu, toate indiciile din acest caz ducând spre varianta că autorul provine din familia verilor bărbatului împuşcat.

Gheorghiţă Ostăcioaie, cel care s-a certat cu victima la un local, cu câteva ore înainte de omor, a negat vehement că el ar fi autorul, iar anchetatorii l-au ridicat ieri ca principal suspect pe fiul său, Cătălin Ostăcioaie. Acesta a recunoscut comiterea faptei şi a susţinut că a acţionat de unul singur, pentru a se răzbuna pe bărbatul cu care familia sa are o relaţie conflictuală de ani de zile. Din informaţiile pe care le avem, suspectul a decis să se răzbune şi după ce, cu o zi înainte, victima l-a reclamat că ar fi furat lemn din pădure. 

 

O crimă înfiorătoare, cu mult sânge rece

Neculai Costache, în vârstă de 47 de ani, tată a doi copii minori, a fost găsit mort în noaptea de luni spre marţi, la câteva zeci de metri de casă, având lovituri la cap şi o leziune adâncă în zona abdomenului. S-a stabilit ulterior că bărbatul a fost lovit în cap şi apoi împuşcat de la mică distanţă, pe un câmp din sat. Bărbatul de 47 de ani a fost împuşcat în zona abdomenului, suferind o hemoragie internă masivă.

Cel mai probabil cadavrul a fost adus în locul în care a fost găsit. Primii poliţişti ajunşi la faţa locului, în urma unui apel la 112, au căutat-o pentru a recunoaşte cadavrul chiar pe soţia bărbatului. Femeia a suferit un adevărat şoc când a văzut că persoana decedată este chiar soţul ei.

 

Arma crimei, o puşcă adusă din Italia şi apoi modificată

Victima a consumat alcool luni seară la un local din sat, unde, în prezenţa mai multor martori, a avut un schimb dur de replici cu vărul său Gheorghiţă Ostăcioaie, tatăl suspectului de omor. Cei doi au plecat ulterior din local, separat.

„La bar s-a legat de mine, m-a ameninţat, noi avem un conflict mai vechi, l-am reclamat de multe ori la poliţie... Eu am plecat, l-am lăsat acolo cu fratele lui şi încă două-trei persoane, nu îmi aduc aminte bine care. M-am întors acasă, am ascultat nişte muzică şi apoi m-am culcat. Mai mult de atât nu am de unde să ştiu”, a declarat în faţa camerelor de luat vederi Gheorghiţă Ostăcioaie. Bărbatul a mai amintit de vechi conflicte cu victima, pe care a acuzat-o că i-a intrat în casă şi i-a bătut de trei ori copiii.

Suspectul, Cătălin Ostăcioaie, a fost condus ieri în teren, la reconstituirea faptei de omor, iar aseară, în jurul orei 20.00, a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava. Astăzi, suspectul va fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Arma crimei a fost găsită de poliţişti, iar anchetatorii cred că puşca a fost adusă din Italia de minor, care ulterior a modificat-o şi a transformat-o în una letală.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr de nici 18 ani, principalul suspect în cazul bărbatului împuşcat cu sânge rece.
 Vizualizări articol: 4810 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Un tânăr de nici 18 ani, principalul suspect în cazul bărbatului împuşcat cu sânge rece3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(23 oct 2014, 16:42:30
Tinerii GARZII DE FIER , crunt se mai razbuna si operativ .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei