Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 oct 2014 - Anul XIX, nr. 245 (5754)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spitalul Suceava

Tânărul de 20 de ani rănit în accidentul de sâmbătă de la Câmpulung, între viaţă şi moarte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alexandru Cojocar, tânărul de 20 ani, din Vama, rănit grav sâmbătă dimineaţă, în urma unui accident rutier produs pe Calea Bucovinei, artera principală a municipiului Câmpulung Moldovenesc, se află în continuare în stare critică în Reanimarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, unde a fost internat la scurt timp de la incident. În urma impactului, tânărul care era pasager în maşină a suferit un traumatism cranio-cerebral sever şi a fost operat de medicii neurochirurgi, însă şansele sale de supravieţuire rămân minime. Purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, dr. Tiberius Brădăţan, a declarat ieri că Alexandru Cojocar se află în comă la Reanimare, iar în ciuda intervenţiei la care a fost supus există oricând riscul unei hemoragii cerebrale care să-i fie fatală.

Pe de altă parte, şoferul care a provocat accidentul, Ovidiu Belei, de 25 ani, din Vama, se simte bine şi are toate şansele ca în următoarele zile să părăsească spitalul. Internat şi el la Suceava, Ovidiu Belei şi-a revenit din comă, medicii constatând că starea sa era dată de fapt de alcool şi nu de vreun traumatism. Tânărul de 25 ani este tratat acum pentru o contuzie la rinichi, care nu pune probleme deosebite.

„Şi-a revenit din coma etilică chiar înainte de a fi dus pe secţie. Leziunile renale nu sunt grave şi nu necesită intervenţie chirurgicală decât dacă apar complicaţii. Ca atare, dacă nu intervine nimic va fi externat cât de curând”, a completat responsabilul de relaţiile cu presa al Spitalului Suceava.

Cei doi tineri s-au rănit după ce maşina cu care se deplasau a lovit mai multe garduri, s-a zdrobit de un copac şi s-a răsturnat. Accidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 5.15, iar toate datele de anchetă ale poliţiei indică faptul că şoferul circula cu viteză excesivă. Ovidiu Belei se afla la volanul unui autoturism Audi A6, în timp ce pe scaunul din dreapta sa era consăteanul său, Alexandru Cojocar. Cei doi plecaseră din Câmpulung spre domiciliu, cel mai probabil întorcându-se de la o petrecere. Accidentul s-a produs pe Calea Bucovinei, la ieşirea spre Vama, într-o zonă care nu este considerată ca fiind periculoasă, şoferul pierzând brusc controlul asupra volanului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul de 20 de ani rănit în accidentul de sâmbătă de la Câmpulung, între viaţă şi moarte.
 Vizualizări articol: 6223 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânărul de 20 de ani rănit în accidentul de sâmbătă de la Câmpulung, între viaţă şi moarte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei