Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 oct 2014 - Anul XIX, nr. 244 (5753)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unul după altul

Pompierii au intervenit la cinci incendii izbucnite în weekend

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pompierii au intervenit, în weekend, la cinci incendii izbucnite în judeţ. Cele mai mari probleme le-a pus focul izbucnit sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 5.30, în comuna Volovăţ, la gospodăria lui Valeriu B. La sosirea primelor echipaje de pompieri ardea acoperişul casei, existând pericol de propagare la întreaga locuinţă şi la o magazie de materiale, corp comun, cu o suprafaţă totală de aproximativ 450 de mp. La faţa locului au intervenit pompieri de la subunităţile Rădăuţi şi Siret, precum şi lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Volovăţ, aceştia folosindu-se de cinci autospeciale cu apă.

Focul a fost stins în jurul orei 7.45. Au fost afectate astereala acoperişului, planşeul unui hol şi al unui dormitor, bunuri casnice, instrumente muzicale, aparatură electronică şi alte bunuri.

Pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, de la un aparat electric aflat sub tensiune, care a produs efect termic. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava au precizat că intervenţia a fost una deosebit de grea, construcţia fiind una foarte impunătoare. Din fericire, aceasta a fost în mare parte salvată.

 

Incendii de “sezon”, de la sobe şi coşuri de fum necurăţate

Anterior acestui incendiu, vineri seară, în jurul orei 19.00, pompierii de la Detaşamentul Fălticeni au intervenit şi la gospodăria din Rădăşeni a lui Petru M., unde a luat foc o anexă-adăpost de animale. Focul a distrus construcţia, cu tot cu cerealele şi lemnul de foc din interior. În acest caz, au stabilit pompierii, incendiul a izbucnit din cauza jarului căzut dintr-o sobă.

O a treia intervenţie a fost sâmbătă, în jurul orei 15.30, la o gospodărie din satul Unceşti, comuna Buneşti. Un incendiu a izbucnit în interiorul casei localnicului Constantin G. Focul nu a pus probleme deosebite, fiind stins în scurt timp şi afectând parţial articole de îmbrăcăminte, un dulap şi un covor. Ancheta pompierilor a stabilit că focul a fost provocat intenţionat, prin folosirea unei surse de prindere, cercetările fiind continuate de poliţie. 

Sâmbătă seara, puţin după ora 19.00, a urmat o intervenţie a pompierilor de la Detaşamentul Vatra Dornei, la gospodăria localnicului Ilie C.

La sosirea echipajelor, ardea acoperişul unei anexe, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie, la casa de locuit şi la două gospodării aflate în imediata apropiere. Focul a fost localizat şi stins în aproximativ jumătate de oră. În acest caz, flăcările au fost declanşate de jarul provenit dintr-un coş de fum necurăţat.

 

Incendiu la o distilerie 

Ieri dimineaţă, în jur de ora 5.00, un nou incendiu a izbucnit la o anexă folosită ca distilerie de alcool din gospodăria lui Grigore T., din comuna Rădăşeni.

Construcţia a ars violent, pe 60 de mp, însă instalaţia de distilare a fost salvată de pompieri. 

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit prin efect termic, din cauza coşului de fum neprotejat corespunzător faţă de materialele combustibile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pompierii au intervenit la cinci incendii izbucnite în weekend.
 Vizualizări articol: 1457 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pompierii au intervenit la cinci incendii izbucnite în weekend0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei