Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 oct 2014 - Anul XIX, nr. 244 (5753)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Accident rutier

Doi tineri care se îndreptau spre casă au ajuns în comă la spital din cauza vitezei excesive

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grav accident rutier s-a petrecut ieri dimineaţă la Câmpulung Moldovenesc, doi tineri din Vama ajungând în comă la spital după ce maşina cu care se deplasau a lovit mai multe garduri, s-a zdrobit de un copac după care s-a răsturnat. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 5.15, iar toate datele de anchetă ale poliţiei indică faptul că şoferul circula cu viteză excesivă.

Ovidiu Belei, în vârstă de 25 de ani, din Vama, se afla la volanul unui autoturism Audi A6, în timp ce pe scaunul din dreapta sa era un consătean, Alexandru Cojocar, în vârstă de 20 de ani. Cei doi plecaseră din Câmpulung spre domiciliu, cel mai probabil întorcându-se de la o petrecere.

Accidentul s-a produs pe Calea Bucovinei, artera principală a municipiului Câmpulung Moldovenesc, în zona de ieşire spre Vama. Şoferul a pierdut brusc controlul asupra volanului, iar maşina nu a mai putut fi controlată.

„Autoturismul a părăsit partea carosabilă, s-a izbit de gardurile unor imobile, de unde a fost proiectat într-un copac, iar apoi s-a răsturnat într-o grădină”, a informat agentul Anca Maria Badale, purtătorul de cuvânt al Poliţiei. Ea a mai spus că din ancheta preliminară a colegilor de la Câmpulung Moldovenesc rezultă că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive cu care rula conducătorul auto. De altfel, viteza ridicată rezultă şi din traiectoria pe care a avut-o maşina scăpată de sub control.

Echipajele de intervenţie care au ajuns la faţa locului au găsit o imagine de coşmar.  Cei doi tineri erau proiectaţi în afara autoturismului, iar ambii erau inconştienţi, în stare de comă. Din fericire ambii erau în viaţă, astfel că au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, de unde au fost transferaţi la Spitalul Judeţean Suceava. Ambii pacienţi au fost preluaţi în stare gravă, cu traumatisme cerebrale severe.

Tânărul de 20 de ani prezenta riscurile cele mai mari, fiind operat de urgenţă.

Din cauza stării de sănătate a şoferului poliţiştii nu au putut afla dacă acesta era băut. La spital i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Zona în care s-a produs accidentul nu este considerată una periculoasă, însă pe sectorul de ieşire din Câmpulung Moldovenesc spre Vama s-au produs multe accidente rutiere grave din cauză că, mai ales la orele cu trafic mai redus, se circulă cu viteză foarte mare.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri care se îndreptau spre casă au ajuns în comă la spital din cauza vitezei excesive.
 Vizualizări articol: 1359 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 3 voturi
Doi tineri care se îndreptau spre casă au ajuns în comă la spital din cauza vitezei excesive4.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei