Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 sep 2014 - Anul XIX, nr. 219 (5728)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fonduri

Posturile VIVA FM din Suceava şi Fălticeni au fost dotate cu echipamente performante printr-un proiect de aproape 900.000 de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Staţiile din Suceava şi Fălticeni ale postului deradio VIVA FM au fost dotate cu echipamente performante printr-un proiect finanţat prin Programul Operaţional Regional. Finanţarea a fost obţinută de SC Stil Media SRL Suceava, valoarea totală a proiectului fiind de aproximativ 890.000 de lei, din care valoarea finanţării nerambursabile a fost de 710.791 de lei. Administratorul SC Stil Media SRL, Monica Prisăcaru, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că proiectul a fost finalizat, iar în urma implementării lui, pentru cele două staţii din Suceava şi Fălticeni ale postului de radio VIVA FM au fost achiziţionate echipamente, programe informatice şi utilaje tehnologice. „Vorbim aici despre mixere pentru radio, microfoane sau căşti şi tot ceea ce este necesar pentru ca şi calitatea sunetului să fie una foarte bună”, a spus Monica Prisăcaru. De asemenea, în urma implementării acestui proiect, la SC Stil Media SRL au fost create cinci noi locuri de muncă.

Monica Prisăcaru a explicat că această finanţare a fost acordată în baza schemei de ajutor de minimis pentru sprijinirea microîntreprinderilor pentru domeniul major de intervenţie „Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor”, în cadrul axei prioritare „Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local” din cadrul Programului Operaţional Regional 2007 – 2013.

Pe de altă parte, Monica Prisăcaru a mai spus că pe lângă Suceava şi Fălticeni, VIVA FM va emite şi în municipiul Rădăuţi, pe frecvenţa 90,1 FM. Ea a mai afirmat că în cursul anului trecut, VIVA FM a fost singurul radio local premiat pentru debut la nivel naţional de către Consiliul Naţional al Audiovizualului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Posturile VIVA FM din Suceava şi Fălticeni au fost dotate cu echipamente performante printr-un proiect de aproape 900.000 de lei.
 Vizualizări articol: 1730 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 2 voturi
Posturile VIVA FM din Suceava şi Fălticeni au fost dotate cu echipamente performante printr-un proiect de aproape 900.000 de lei2.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei