Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 sep 2014 - Anul XIX, nr. 203 (5712)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Agresiune

Un tânăr de 26 de ani şi mama sa, administratorii unei discoteci, bătuţi măr de mai mulţi clienţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, administratorul discotecii din satul Măzănăeşti, comuna Drăgoieşti, şi mama acestuia, au suferit multiple leziuni prin agresiune în noaptea de sâmbătă spre duminică, la puţin timp după ce au închis clubul care este afacerea familiei. Vizat de atac ar fi fost tânărul de 26 de ani, în timp ce mama sa a fost lovită violent în timp ce-şi apăra fiul căzut la pământ. Curios este că cei doi nu au sunat la numărul de urgenţă 112 în noaptea agresiunii şi au sesizat poliţia abia ieri. Ambii au însă documente medicale care atestă că au leziuni grave, produse prin agresiune, mai ales femeia urmând a avea nevoie de zeci de zile de îngrijiri medicale.

 

“Sub o ploaie de lovituri l-am protejat pe fiul meu, mă temeam că o să-l omoare”

Marius Andrei Urdeş, tânărul de 26 de ani, este administratorul din acte al clubului Mikruli 22 din Măzănăeşti. În noaptea de sâmbătă spre duminică, ca de fiecare dată, ordinea din club a fost asigurată de agenţii unei firme de pază cu care administratorul are contract. Scandalul a izbucnit după ce agenţii de pază au scos afară din local câţiva tineri. 

Violeta Bodnari, care se ocupă împreună cu fiul său de administrarea clubului, a declarat: „După ce am închis clubul şi ne-am pornit spre casă, am fost aşteptaţi pe o uliţă întunecată de mai mulţi tineri. Au sărit la fiul meu, care a fost lovit cu o bâtă în cap şi a căzut la pământ. Atunci, în disperare, am sărit peste fiul meu, pentru a-l proteja, şi am început să fiu lovită. Sub o ploaie de lovituri l-am protejat pe fiul meu, mă temeam că o să-l omoare”, a descris scenele de coşmar femeia.

 

Leziunile suferite de cei doi

Andrei Marius Urdeş a fost diagnosticat la Spitalul Judeţean Suceava cu plăgi contuze, hematoame, echimoze şi excoriaţii, care necesită, conform certificatului medico-legal, 8-9 zile de îngrijiri medicale. Toate leziunile sunt la cap, tânărul având faţa şi buzele tumefiate.

Mama acestuia a fost diagnosticată preliminar cu contuzie toracică, contuzie de umăr stâng şi fractură de antebraţ, care necesită intervenţie chirurgicală. Femeia urmează să-şi scoată şi ea un certificat medico-legal, care să ateste numărul de zile de îngrijiri medicale are nevoie.

 

Reclamă dispariţia sumei de 3.000 de lei

Mama şi fiul au declarat la poliţie că i-au recunoscut pe majoritatea agresorilor, tineri din sat, care erau sub influenţa alcoolului. Cei doi susţin că cei care i-au lovit cel mai violent, cu bâtele, sunt doi fraţi din sat, Ionuţ şi Ovidiu Florea. Dosarul penal privind agresiunea a fost înregistrat la Postul de Poliţie Drăgoieşti. Poliţiştii urmează să stabilească împrejurările exacte în care s-a comis fapta şi, în măsura în care este posibil, cine sunt autorii.

Violeta Bodnari a mai reclamat că în timpul agresiunii i-a dispărut şi suma de 3.000 de lei, pe care o avea asupra sa. Femeia a evitat să se pronunţe dacă banii, proveniţi din încasările din noaptea respectivă, i-au fost sustraşi ori dacă i-a pierdut în momentele de panică trăite în noaptea agresiunii.

Violeta Bondari a declarat că familia ei a deschis afacerea cu acest club de aproximativ un an de zile, cu banii adunaţi după ani de muncă în Grecia. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr de 26 de ani şi mama sa, administratorii unei discoteci, bătuţi măr de mai mulţi clienţi.
 Vizualizări articol: 5016 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un tânăr de 26 de ani şi mama sa, administratorii unei discoteci, bătuţi măr de mai mulţi clienţi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei