Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 aug 2014 - Anul XIX, nr. 198 (5707)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie judecători

Tânărul care s-a întors din Italia pentru a se preda, eliberat după 24 de ore de arest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unul dintre tinerii cercetaţi pentru tentativă de omor în cazul agresiunii petrecute pe 1 august în cartierul Iţcani al municipiului Suceava, cel care s-a întors din Italia şi s-a prezentat în faţa procurorului de caz, pentru a fi audiat şi a-şi prezenta propria variantă privind episodul sângeros petrecut în parcul din apropierea gării, a fost pus în libertate, ieri, după expirarea ordonanţei de reţinere pentru 24 de ore.

Tribunalul Suceava a decis că Adrian Scripcariu, în vârstă de 31 de ani, zis „Modi”, poate fi cercetat în stare de libertate, însă sub măsura controlului judiciar. Printre altele, „Modi” trebuie să se prezinte la Biroul de supraveghere judiciară din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, conform programului de supraveghere care îi va fi întocmit, să nu părăsească România şi să nu ia legătura cu victimele tentativei de omor, cu rudele lor sau cu martorii din dosar.

După cum am relatat în exclusivitate în ediţia de ieri a ziarului nostru, Adrian Scripcariu a revenit luni în ţară pentru a se pune la dispoziţia anchetatorilor. Înainte de a fi audiat şi a ajunge în arest, acesta a ţinut să-şi prezinte public punctul de vedere cu privire la agresiunea de pe 1 august, prin intermediul ziarului nostru. Acesta susţine că atât el cât şi fratele său, Dumitru Scripcariu, (care este arestat preventiv în acest dosar pentru tentativă de omor) au fost în legitimă apărare.

Totul ar fi plecat de la strigătele de ajutor ale unei tinere însărcinate. Mihaela Atiţoaie susţine că s-a trezit în casă cu doi indivizi, Dumitru Bergheaua (33 de ani) şi Afin Pleşa (19 ani), care îl căutau pe soţul său şi erau înarmaţi cu o bâtă şi un topor. Fraţii Scripcariu ar fi intervenit pentru a-i opri pe cei doi, iar de aici evenimentele au luat o turnură şi mai violentă. Bergheaua şi Pleşa au încasat mai multe lovituri cu obiecte contondente şi au ajuns la spital, primul având leziuni grave. În baza constatărilor medicilor fapta a fost încadrată la tentativă de omor, suspecţi de agresiune fiind Dumitru şi Adrian Scripcariu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul care s-a întors din Italia pentru a se preda, eliberat după 24 de ore de arest.
 Vizualizări articol: 2594 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânărul care s-a întors din Italia pentru a se preda, eliberat după 24 de ore de arest0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Minciunica trimis de
(27 aug 2014, 14:33:51
Cum de are tupeu acest individ sa vina la ziar? Este un element turbulent si o privire de criminal. Daca te uiti la el zici ca e cel mai bun baiat. Stiti istoricul infractional al acestui tanar? A stat in puscarie pentru viol.Nu este asa ca ati vrea sa insoteasca fiica dumneavoastra intr-o seara ? A fost implicat in alte batai cu furci, bate, coase. Este violent si incepe certuri frecvent.
Acum cateva precizari.
1.Este in libertate sub masura controlului judiciar - si nu liber.
2. Scandalul nu a avut nici o legatura cu tipetele tinerei insarcinate. S-au gasit gentilomii sa salveze o tanara..ha...ha.
3. Conform politiei, masina BMW a fost oprita in fata casei lui Modi (cititi declaratiile politiei din editiile dumneavoastra) si ceilalti 2 au fost scosi din masina si batuti bine. 4.Bergheaua si Plesa nu aveau bata si topor.
5.Modi, nu o mai da cotita si asuma-ti faptele, adica tentativa de omor.
6.Esti un puscarias si nu meriti clementza ci chiar condamnare pentru comportament agravant. Nici la puscarie nu meriti sa stai, ca plateste poporul roman pentru tine.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei