Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 aug 2014 - Anul XIX, nr. 194 (5703)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Campanie de curățenie şi întreținere a municipiului, în apropierea Târgului Olarilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zona centrală, cât şi mai multe cartiere din municipiul Rădăuţi au intrat, în ultima perioadă, într-o campanie de curăţare şi igienizare, în cadrul pregătirilor pe care administraţia locală le face pentru manifestările de săptămâna viitoare, manifestări prilejuite de Târgul Olarilor şi Meşterilor Populari „Ochiul de Păun”.

Inginerul Viorel Cărbune, din cadrul Direcţiei Tehnice de la Primăria Rădăuţi, a declarat: „Ne pregătim pentru a întâmpina aşa cum trebuie manifestările de săptămâna viitoare şi în acelaşi timp intervenim, conform graficelor noastre, în majoritatea zonelor din localitate. În aceste zile echipa de la Salubritate - spaţii verzi are ca prioritate mentenanţa, respectiv, întreţinerea spaţiilor verzi de pe raza municipiului. În acest sens se execută operaţiuni de toaletare a gardului viu, de tundere a spaţiilor verzi şi a pomilor ornamentali. Sperăm că aceste măsuri vor fi suficiente pentru protejarea şi întreţinerea spaţiilor verzi, în această perioadă deosebit de caldă pentru zona noastră. Am intervenit în parcurile din zona centrală, pe Calea Bucovinei, pe străzile Mihai Viteazul şi Grănicerului, la fel, pe strada Tudor Vladimirescu în zona Parchetului, şi vom continua. Doresc să fac o menţiune, şi anume că pentru a <tăia>pofta de raliuri nocturne a unor tineri prin parcul de la Gara Mică urmează să instalăm în acel perimetru câţiva stâlpi de blocaj pentru autoturisme”.

 

Olărean: Urbea noastră va fi din nou vizitată de turiştii care vor dori să participe la Târgul Olarilor şi este normal să-i primim într-o localitate cât mai curată

În cadrul campaniei de întreţinere a spaţiilor verzi din localitate, primarul municipiului, Aurel Olărean, a făcut un apel către asociaţiile de proprietari cât şi către cetăţenii urbei : „Urbea noastră va fi din nou vizitată de turiştii care vor participa la Târgul Olarilor şi este normal să-i primim într-o localitate cât mai curată, deşi lucrările la reţeau de apă-canal ne-au cam dat planurile peste cap. S-au efectuat lucrări specifice sezonului, mă refer la lucrări de curăţire, toaletare şi întreţinere a spaţiilor verzi de pe principalele artere de circulaţie din municipiu şi în câteva cartiere. La fel ca şi în anii precedenţi primăria rădăuţeană face un apel către locuitorii municipiului pentru a efectua lucrări de reparare, igienizare, curăţare a imobilelor proprietate, dar şi pe domeniul public”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campanie de curățenie şi întreținere a municipiului, în apropierea Târgului Olarilor.
 Vizualizări articol: 1521 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Campanie de curățenie şi întreținere a municipiului, în apropierea Târgului Olarilor3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei