Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 aug 2014 - Anul XIX, nr. 193 (5702)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Controale poliţie

Călătoria cu trenul de la Suceava la Dolhasca, printre rutele din ţară cu cei mai mulţi blatişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcţia de Poliţie Transporturi a prezentat o serie de date statistice legate de rutele CFR pe care au fost depistaţi în ultima perioadă cei mai mulţi călători frauduloşi. Între cele 14 rute pe care au fost prinşi numeroşi blatişti se numără şi Suceava-Dolhasca, porţiune pe care se înregistrează un trafic ridicat de navetă.

Conform datelor publicate de cotidianul Evenimentul Zilei, pentru combaterea călătoriilor frauduloase, în primele şase luni ale acestui an poliţiştii de la “Transporturi Feroviare” au patrulat, împreună cu personalul CFR , în 12.585 de trenuri, fiind depistați 41.226 de călători frauduloşi.

Cele mai mari probleme legate de călătoria fără bilet au fost înregistrate în zona Bucureşti, pe traseele Bucureşti-Titu şi Bucureşti-Videle.

În ceea ce priveşte magistrala 500, cea care leagă Suceava de capitala ţării, au fost identificate trei zone cu probleme din acest punct de vedere: Suceava – Dolhasca, Buzău – Focşani şi Ploieşti Sud-Buzău.

La nivelul judeţului, numărul mai mare de blatişti se explică într-o oarecare măsură şi prin traficul ridicat de navetă de la Suceava la Dolhasca. Poliţiştii suceveni spun că numărul de blatişti este proporţional şi cu numărul de călători, însemnând un procent redus din total, care s-a redus de la an la an. De la Suceava la Gura Humorului sau Câmpulung Moldovenesc traficul de navetă cu trenul este mult mai redus astfel că automat nici nu au de unde să apară foarte mulţi călători frauduloşi.

Datele poliţiştilor de la „Transporturi Feroviare” nu fac referire şi la personalul de control CFR care se face vinovat de aceste călătorii frauduloase. De altfel, după acţiunea de amploare din octombrie 2012, când 14 controlori CFR din Suceava au fost săltaţi şi duşi la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, peste acest dosar penal s-a aşternut liniştea. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Călătoria cu trenul de la Suceava la Dolhasca, printre rutele din ţară cu cei mai mulţi blatişti.
 Vizualizări articol: 1885 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 5 voturi
Călătoria cu trenul de la Suceava la Dolhasca, printre rutele din ţară cu cei mai mulţi blatişti4.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei