Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 aug 2014 - Anul XIX, nr. 192 (5701)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Simfonii de toamnă - Editia a III-a

Clubul ROTARY SUCEAVA-BUCOVINA va organiza marţi, 26 august 2014, începând cu ora 19:30, a treia ediție a evenimentului cultural Simfonii de toamnă.

·        Anul acesta, sucevenii vor petrece o seară memorabilă în compania artiștilor de la Filarmonica de Stat Botoşani, care vor interpreta arii celebre. În repertoriul pregătit pentru această ediţie a evenimentului sunt incluse piese aparținând compozitorilor Giuseppe Verdi, Gioachino Rossini, J. Strauss, Sostacovici, Georges Bizet, Fr. Suppe şi mulţi alţii.

·        Momente magice vor fi oferite sucevenilor de către Mirel Manea, prim-trompetist, şef de partidă, Filarmonica de Stat Botoșani şi prim-tropetist al Grande Orchestra Simfonica Verdi, Bracigliano, Italia.

 

La începutul săptămânii viitoare, orașul Suceava va răsuna, pentru câteva ore, sub bagheta dirijorului Daniel Manasi, Concert Maestru al Orchestrei de Cameră Radio, iar orchestra va reuni 50 de artiști de elită.

Concertul extraordinar va avea loc în zona centrală, pe esplanada Consiliului Județean Suceava, accesul în zona cu scaune făcându-se pe bază de invitație. Invitațiile vor fi oferite gratuit sucevenilor de către membrii Clubului Rotary Suceava Bucovina.

În avanpremiera Concertului, luni, 25 August 2014, începând cu orele 18.00, centrul Sucevei va răsuna sub acordurile tinerilor artiști, elevi ai Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu”. Aceștia vor încânta sucevenii pe esplanada Casei de Cultură, în Foişorul din Parcul Central şi în Piaţa U.E (zona „La Steaguri”).

„Dăruițicomunității împreună cu Rotary” a fost mesajul cu care membrii Clubului au demarat organizarea acestui proiect şi anul acesta, după ecourile frumoase de la primele două ediții ale proiectului. 

Organizarea regalului de muzică clasică la Suceava Simfonii de toamnă, ediția a III-a, a fost posibilă datorită partenerilor care ni s-au alăturat în eveniment: Betty Ice, Grupul de Firme Calcarul, Centrul de Diagnosticare Explora şi Prolisok. Alături de aceștia, proiectul a fost susținut de nume importante din mediul de afaceri local, din rândul autorităților locale şi mass-media.

Clubul Rotary este o organizație a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunității.   

 

Președinte 2014-2015

Club Rotary SUCEAVA-BUCOVINA

Ec. Mihai Maxim

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Simfonii de toamnă - Editia a III-a.
 Vizualizări articol: 1188 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
Simfonii de toamnă - Editia a III-a5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei