Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 iun 2014 - Anul XIX, nr. 132 (5641)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bucurie

Câştigătoarea bicicletei la concursul organizat de Monitorul de Suceava şi magazinul La Pedale şi-a ridicat premiul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Premiile oferite de Monitorul de Suceava şi magazinul La Pedale au plecat ieri spre fericiţii câştigători. În urma tombolei la care au trimis plicuri aproape 300 de cititori ai cotidianului nostru împătimiţi de mişcare cel mai norocos dintre participanţi a obţinut o bicicletă marca Impulse Aztec, cu frână pe disc hidraulică, în valoare de 1.600 de lei.

Manuela Ramona Munteanu, în vârstă de 34 de ani, este suceveancă, iar vestea că va putea pedala pe o bicicletă performantă i-a dat mici insomnii.

„Am o bicicletă mai veche cu care merg şi sper să am curajul să mă urc şi pe aceasta, care e de un alt nivel. Dar dacă am avut curajul să merg cu maşina cred că mă voi descurca şi cu noua bicicletă”, s-a încurajat Manuela Ramona Munteanu.

Suceveanca spune că în momentul în care a depus taloanele de concurs în urnă şi a trecut pe lângă bicicleta expusă în magazinul La Pedale şi-a spus: „Eu mă voi urca pe ea”.

Premiul de consolare, constând într-un angrenaj pedalier Shimano, în valoare de 89 de lei, a fost obţinut de Olimpiu Cristian Mihai, din Suceava, iar cel de-al doilea premiu de consolare, respectiv un grup de pinioane Shimano 6v, în valoare de 49 de lei, a fost câştigat de Bogdan Rotar, din Pârteştii de Sus.

Premiile au fost înmânate la sediul din Zamca al magazinului La Pedale de administratorul Tiberiu Serdenciuc.

„Pentru mine a fost o surpriză să constat că foarte mulţi suceveni au participat la tombolă pentru a câştiga bicicleta. Este un semn că sportul pe două roţi începe să capete tot mai mulţi adepţi, ceea ce nu poate decât să mă bucure. Eu îi aştept la magazin pe toţi cei care doresc să pedaleze pentru că acum este sezonul acestui sport”, a arătat Tiberiu Serdenciuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câştigătoarea bicicletei la concursul organizat de Monitorul de Suceava şi magazinul La Pedale şi-a ridicat premiul.
 Vizualizări articol: 2811 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Câştigătoarea bicicletei la concursul organizat de Monitorul de Suceava şi magazinul La Pedale şi-a ridicat premiul4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei