Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 mai 2014 - Anul XIX, nr. 107 (5616)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concurs

Ziarul Monitorul de Suceava şi magazinul La Pedale te premiază cu o bicicletă performantă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ziarul Monitorul de Suceava şi magazinul La Pedale dau startul, începând de mâine, la un original concurs la care sunt aşteptaţi să participe nu doar iubitorii de mişcare, ci şi toţi sucevenii care cred că bicicleta nu este doar un obiect de decor.

Premiul cel mare pus la bătaie este o bicicletă marca Impulse Aztec, cu frână pe disc hidraulică, în valoare de 1.600 de lei. Pentru a deveni posesorul unui astfel de mijloc de locomoţie pe două roţi, cititorii ziarului nostru trebuie să urmeze o serie de paşi, care vor fi publicaţi în fiecare zi în regulamentul concursului.

Practic, în perioada 14 – 24 mai 2014 în paginile ziarului Monitorul de Suceava vor fi publicate 10 taloane numerotate de la 1 la 10, iar în datele de 26 şi 27 mai vor apărea două taloane Joker, care vor putea înlocui oricare alt talon din cele 10 apărute în perioada anterioară. Aceste taloane vor fi decupate, completate citeţ, iar setul complet poate fi trimis prin poştă sau depus în una din urnele special amenajate la sediul redacţiei Monitorul de Suceava şi la magazinul La Pedale, situat în str. Zamca nr. 23, lângă policlinica Arcadia.

Pentru ca taloanele să fie valide şi să poată intra în cursa pentru marele premiu, cititorii trebuie să răspundă şi unor întrebări simple legate de concurs.

Mai trebuie spus că vor fi acordate şi două premii de consolare, constând într-un angrenaj pedalier Shimano, în valoare de 89 de lei, precum şi un grup de pinioane Shimano 6v în valoare de 49 de lei.

Data limită de primire a plicurilor va fi 5 iunie 2014, ora 16:00. În data de 6 iunie ora 14:00 va avea loc tragerea la sorţi a câştigătorului concursului, numele acestuia urmând a fi anunţat în ediţia din 7 iunie 2014 a cotidianului Monitorul de Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziarul Monitorul de Suceava şi magazinul La Pedale te premiază cu o bicicletă performantă.
 Vizualizări articol: 2825 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Ziarul Monitorul de Suceava şi magazinul La Pedale te premiază cu o bicicletă performantă5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei