Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 apr 2014 - Anul XIX, nr. 88 (5597)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 17 – 23 aprilie

Expoziţia de icoane "Dumnezeul răbdării şi al mângâierii", la Shopping City

În perioada 28 martie – 30 aprilie, Shopping City Suceava găzduieşte, în City Gallery, o expoziţie de icoane pictate pe lemn, sticlă, pânză şi sculptură, intitulată "Dumnezeul răbdării şi al mângâierii", al cărei curator este Emilia Burlacu-Gusbeth. Expun artişti din judeţele Suceava, Botoşani, Mureş: Doiniţa Andronic, Silviu Babii, Roxana Bliorţu, Nicolae Boicu, Emil Burlacu, Emilia Burlacu-Gusbeth, Rodica Buşcu, Gianina Chilimon, Traian Chilimon, Florin Cramariuc, Anton Costîn, pr. Gavrilean Emilian, Graţiela Grădinaru, Florin Grosu, Constantin Surugiu, Ioan Şoldănescu, Marcel Naste, Liviu Şoptelea, Mihai Tărniceru, Livia Ţebrean, Constantin Ungureanu şi Doru Ureche.

 

„Târg de Paşte”, la Shopping City

Shopping City Suceava organizează, în perioada 15-18 aprilie, “Târgul de Paşte”, eveniment-expoziţie dedicat sărbătorilor pascale. În cadrul târgului se vor prezenta produse tradiţionale din carne, brânzeturi, dar şi miere şi produse apicole, prăjituri de casă, gemuri, dulciuri ungureşti, fructe şi multe alte produse pregătite special pentru eveniment. În plus, aşteptăm clienţii cu produse artizanale realizate de meşteri populari, precum şi cadouri pentru cei dragi. Expozanţii vor aduce în faţa clienţilor din Shopping City Suceava o varietate de produse specifice acestei perioade. Pofticioşii vor putea alege dintr-o varietate de alimente, dulciuri şi băuturi naturale care le vor îmbogăţi masa în zilele de Paşti. Târgul de Paşte va putea fi vizitat, zilnic, între orele 09:00-21:00, în incinta Shopping City.

 

Program de sărbători la Iulius Mall

Cei care doresc să se înnoiască cu articole în tendinţe sau cei care mai au de finalizat lista de cumpărături pentru masa dedicată Sărbătorilor Pascale pot vizita magazinele din Iulius Mall, sâmbătă, în intervalul orar 10.00-18.00. Duminică, în prima zi de Paşte, mall-ul este închis, însă bucovinenii care vor să petreacă a doua zi de Paşte în cafenele sau îmbogăţindu-şi garderoba din noile colecţii ale brandurilor din Iulius Mall o pot face după programul obişnuit, în intervalul 10.00-22.00.

 

Joi, 17 aprilie

Spectacolul „Tu eşti eu”, la Oscar Wilde Pub

Actriţa suceveană Mădălina Anea va juca în faţa publicului de-acasă, de la ora 20:00, la Oscar Wilde Pub, în spectacolul de teatru „Tu eşti eu”, după piesa „Tigrul”, de Murray Schisgal. În distribuţie, alături de suceveancă joacă şi actorul Paul Diaconescu. Mădălina Anea interpretează rolul Gloriei, iar Paul Diaconescu intră în pielea personajului Benjamin. Scenografia şi costumele spectacolului sunt realizate de Cristian Samfira, muzica îi aparţine lui Ştefan Drăguşin, regia spectacolului fiind semnată de Ştefana Samfira.

 

Expoziţia „Oul încondeiat, prima carte religioasă a omenirii”

Sub egida Consiliului Judeţean Suceava, Centrul Cultural Bucovina - Centrul pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale prezintă, la ora 14.00, în foaierul de la parterul Centrului pentru Susţinerea Tradiţiilor Bucovinene din municipiul Suceava, expoziţia „Oul încondeiat, prima carte religioasă a omenirii”.

Proiectul expoziţional, realizat de Ion Drăguşanul, Victor T. Rusu, Constantin Ungureanu BOX şi Mihai Pânzaru PIM, prezintă, într-o etalare armonioasă, ouă încondeiate de pe tot teritoriul judeţului Suceava, fotografii cu ouă decorate cu motive specifice, crochiuri grafice care oferă o explicaţie picturală a motivelor perpetuate.

 

Petrecem în stil mexican, la Padrino

„Olmeca swich on the night”, la Padrino. „Petrecem în stil mexican. La un metru de tequila comandat, primeşti cinci shoturi din partea casei, iar la două shoturi comandate, al treilea ţi-l dăm noi. Pentru că este seară studenţească, oferim o reducere de 15% după ora 24.00”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 18 aprilie

Petrecere la Padrino

„E ziua ta săptămâna asta? Ia-ţi prietenii şi sărbătoreşte-o vineri (în afara serilor cu evenimente speciale) la Padrino şi noi îţi facem cadou 50%, pentru toate produsele din bar, la nota de plată, după ora 22.00”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 19 aprilie

"Divine Night" cu DJ XS şi DJ Eduard B, la Padrino

Începând cu ora 01:00, Padrino vă aşteaptă la "Divine Night" cu DJ XS şi DJ Eduard B. La Padrino, spun organizatorii, se fac cele mai bune petreceri pentru suceveni. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Duminică, 20 aprilie

Concert Bucovina în 31 Motor's Pub

31 Motor's Pub Suceava îi aşteaptă pe iubitorii rock-ului, la ora 20:30, la concert Bucovina. Intrarea este 15 lei.

 

"Easter Extravaganza" guest DJ John Junior, la Padrino Lounge

La ora 22:00, „Easter Extravaganza” guest DJ John Junior. „Tell only your best friend! Dress Code: Dress Fabulous. www.facebook.com/padrinoloungesuceava. Accesul se face pe bază de invitație nominală pentru băieţi, care se poate procura, în timpul săptămânii, de la Pub Padrino şi de la Padrino Lounge. Fetele au accesul gratuit”, informează organizatorii.

 

Luni, 21 aprilie

„Discoteca de altădată”, la Del'Iri Pub Suceava

De la ora 21:00, la Del'Iri Pub Suceava, „Discoteca de altădată”. Intrarea este 10 lei şi include şi un bilet la tombolă. Organizatorii evenimentului anunţă: „Dacă vă este dor de muzica anilor '70, '80, '90 şi vă place dansul, vă aşteptăm cu drag”. Pentru informatii şi rezervări: 0741 011 211 - Luminiţa Irimescu, 0755 428 892 - Cornel Grosar.

 

 "Easter Sax & Violin" guest Arty Violin & Edy Sax, la Padrino Lounge

La ora 22:00, „Easter Sax & Violin” guest Arty Violin & Edy Sax. „Tell only your best friend! Dress Code: Dress Fabulous. www.facebook.com/padrinoloungesuceava

Accesul se face pe bază de invitație nominală pentru băieţi, care se poate procura, în timpul săptămânii, de la Pub Padrino şi de la Padrino Lounge. Fetele au accesul gratuit”, precizează organizatorii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1419 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei