Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 apr 2014 - Anul XIX, nr. 88 (5597)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Organizare

Sute de poliţişti, jandarmi şi cadre ale ISU vor asigura ordinea publică în perioada sărbătorilor pascale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câteva sute de poliţişti, jandarmi şi cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă vor asigura ordinea publică în judeţul Suceava în perioada sărbătorilor pascale. Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a declarat în cursul zilei de ieri că în data de 19 aprilie a.c. vor fi în acţiune 485 de poliţişti, din care 306 pentru ordine publică, 68 de poliţişti rutieri care vor activa pe cinci tronsoane de drumuri naţionale, 47 de poliţişti de la investigaţii criminale pentru combaterea cerșetoriei şi a furturilor din buzunare, precum şi 20 de poliţişti din cadrul altor structuri. La aceștia se vor adăuga şi 129 de jandarmi care vor asigura ordinea publică în zona a 50 de lăcaşuri de cult. Florin Sinescu a mai spus că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă va asigura 40 de cadre pentru păstrarea ordinii publice la lăcaşele de cult. Prefectul a spus că în perioada 20 – 21 aprilie, adică în primele două zile de Paşte, ordinea publică va fi asigurată de 244 de poliţişti şi aproape 200 de jandarmi.

 

Investiţii de aproape un milion de lei în repararea drumurilor naţionale

Pe de altă parte, Florin Sinescu a ţinut să precizeze că în momentul de faţă au fost organizate mai multe acţiuni pentru pregătirea perioadei sărbătorilor de Paşte. Sinescu a precizat că au fost realizate investiţii pentru acoperirea gropilor de pe şase drumuri naţionale din judeţul Suceava, pe o suprafaţă de 13.640 de metri pătraţi, precum şi alte lucrări de întreţinere a drumurilor, valoarea totală a investiţiilor fiind de aproape un milion de lei.

Sinescu a spus că pentru asigurarea siguranţei persoanelor care vor merge la biserică în Noaptea de Înviere, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a verificat 155 de lăcaşuri de cult din judeţ în vederea asigurării normelor de protecţie şi securitate la incendii.

În acelaşi timp, prefectul a declarat că şapte inspectori ai Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Suceava au efectuat controale în perioada premergătoare sărbătorilor pascale, fiind aplicate 12 amenzi în valoare de 17.000 de lei, pentru comercializarea de peşte neconform, lipsă etichete la produse alimentare aflate în frigider, lipsă firmă la intrare în magazin şi orar de funcţionare.

Florin Sinescu a mai spus că Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a monitorizat cele trei centre de sacrificare temporare a mieilor, din Pătrăuţi, Vereşti şi Suceava, precum şi cele nouă centre permanente. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de poliţişti, jandarmi şi cadre ale ISU vor asigura ordinea publică în perioada sărbătorilor pascale.
 Vizualizări articol: 1350 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sute de poliţişti, jandarmi şi cadre ale ISU vor asigura ordinea publică în perioada sărbătorilor pascale5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei