Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 apr 2014 - Anul XIX, nr. 85 (5594)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dosare penale

Şoferi de BMW X5 şi Audi Q7 au dat „eroare” la etilotestul poliţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şoferul unui autoturism BMW X5 şi cel al unui Audi Q7 s-au ales cu dosare penale la finele săptămânii trecute, fiind bănuiţi că s-au urcat băuţi la volan.

Interesant este că ambii, invocând motive diferite, nu au suflat în etilotestul poliţiştilor rutieri, fiindu-le recoltate ulterior probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Într-un prim caz, sâmbătă, în jurul orei 17.40, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin numărul de urgenţe 112 că şoferul unui autoturism BMW X5 a plecat în stare avansată de ebrietate din parcarea Iulius Mall Suceava.

„În timp ce echipajul de poliție se deplasa spre zona respectivă, a observat și oprit autoturismul, care avea o traiectorie sinuoasă”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

La volanul maşinii a fost identificat Constantin S., în vârstă de 37 de ani, din municipiul Suceava. Poliţiştii au încercat să-l verifice pe bărbat cu etilotestul, însă nu au reuşit, acesta suflând insuficient în aparat. În cele din urmă, agenţii, care au consemnat în raportul de eveniment că acesta se afla în stare vizibilă de ebrietate, l-au condus pe şofer la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge.

În al doilea caz, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.30, un echipaj rutier de la Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc a oprit pe strada Calea Transilvaniei un Audi Q7, la volanul căruia a fost identificat Vicol V., în vârstă de 56 de ani, un bărbat cu dublă cetăţenie româno-germană.

„Întrucât conducătorul auto emana halena alcoolică i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, însă bărbatul nu a reușit acest lucru, motivând că are probleme medicale”, precizează IPJ Suceava. 

Bărbatului de 56 de ani i-au fost recoltate probe biologice de sânge la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc.

 

Un şofer beat a declarat că a băut o bere şi 50 de ml de votcă

Un alt dosar la regimul rutier a fost întocmit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.00. Pe DJ 208A, în Liteni, o patrulă mixtă formată din poliţist şi jandarm a oprit pentru control o autoutilitară condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Fântânele.

În urma verificării cu etilotestul a rezultat că acesta avea o concentraţie de 0,52 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Ulterior tânărului i-a fost recoltată şi o probă biologică de sânge.

Şoferul le-a declarat poliţiştilor că a băut o bere şi 50 de mililitri de votcă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferi de BMW X5 şi Audi Q7 au dat „eroare” la etilotestul poliţiei.
 Vizualizări articol: 4004 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Şoferi de BMW X5 şi Audi Q7 au dat „eroare” la etilotestul poliţiei4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei