Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 apr 2014 - Anul XIX, nr. 83 (5592)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

FACOS deschide magazin propriu în Piața Mică a Sucevei

Renumitul producător sucevean de preparate și produse din carne FACOS SA a decis să deschidă un magazin de prezentare și vânzare a produselor proprii, atât produsele clasice sub marca FACOS, cât și produse țărănești sub brandul ȚARA DE SUS.

Noul magazin este situat pe alea principală de acces spre Piața Mică a Sucevei și are program zilnic, între orele 7 şi 18.

Directorul general al FACOS SA, Vlăduț Doroftei, a declarat că în noul magazin sucevenii vor putea descoperi produsele țărănești preparate după rețeta cunoscutului maestru mezelar Zamfir Golea, printre care Muşchiul țărănesc, Pieptul țărănesc, Toba țărănească, care vor fi la concurență cu Drobul și Cârnațul de oaie.

FACOS vine în fața sucevenilor și cu produsele clasice, marca firmei, cum ar fi muşchiul file, salamurile de vară și italian, parizer, cremvurşti, șunca tip Canada și şuncă de Praga, precum și pateuri de ficat și conserve de carne, conserve de carne cu legume.

O zonă importantă o reprezintă însă și secțiunea cu produse de post, a căror savoare a fost deja dovedită, cum ar fi pateurile cu ardei sau ciuperci, iahnia și mâncărica de fasole.

„Suntem bucuroși că putem veni în întâmpinarea cererii sucevenilor de a avea propriul magazin de desfacere pentru produsele clasice FACOS, dar și pentru noile preparate țărănești sub brandul ȚARA DE SUS. Sucevenii pot fi siguri că noile produse respectă rețetele consacrate și realizate sub supravegherea unui maestru mezelar autentic, Zamfir Golea. Îi invit pe suceveni la magazinul nostru din Piața Mică pentru a se convinge de asta”, a mai spus managerul firmei, Vlăduț Doroftei.

FACOS rămâne însă o prezență de marcă și în lanțurile de magazine Auchan, Real, Metro şi Selgros din Suceava.

FACOS are în portofoliu atât produse din carne, cât și produse de post. Fabrica Facos este așezată pe locul primului atelier de prepararea cărnii, întemeiat de austro-ungari în jurul anului 1900. În perioada comunistă a fost redenumită Întreprinderea de Industrializare a Cărnii Suceava, iar numele actual a fost dobândit în 1991, când fabrica a fost privatizată. În perioada 2004-2006, fabrica a trecut printr-un proces de modernizare și retehnologizare pentru a restabili standardele de siguranţă alimentară, recunoscute cândva de consumatori. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului FACOS deschide magazin propriu în Piața Mică a Sucevei.
 Vizualizări articol: 2096 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
FACOS deschide magazin propriu în Piața Mică a Sucevei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(11 apr 2014, 15:43:58
Mai exista FACOS):?
2.   STARGUST- un real esec trimis de
(11 apr 2014, 19:57:54
Se vede faptul ca rebrenduirea cu STARGUST nu a mers deloc, este foarte greu sa-ti recastigi un loc deja pierdut

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei