Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 apr 2014 - Anul XIX, nr. 83 (5592)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mărfuri şi persoane

Amenzi de peste 50.000 de lei într-o zi, după o acţiune de control printre transportatori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii de la Serviciul Rutier Suceava, împreună cu colegii de la Biroul rutier şi formaţiunile Vatra Dornei şi Fălticeni, au organizat, miercuri, o acţiune de verificare în trafic a respectării legislaţiei rutiere de către transportatorii de mărfuri şi persoane. Controlul s-a desfăşurat de la ora 8.30 la ora 20.00, în mai puţin de 12 ore fiind aplicate 82 de amenzi, în valoare de 52.000 de lei. În cadrul acţiunii de control au fost reţinute şase permise de conducere şi patru certificate de înmatriculare. Poliţiştii au verificat 102 vehicule de transport, din care 36 de persoane şi 66 de marfă.

Printre altele, poliţiştii au constatat nereguli la diagramele tahograf, la documentele necesare transportului ori la modul în care era transportată marfa.

 

O autoutilitară transporta 130 de miei vii fără documente legale 

Poliţia a dat ca exemplu cazul unui autotren tras pe dreapta pe DJ 178, la Volovăţ, şi care nu avea numărul necesar de diagrame tahograf. Operatorul de transport a fost amendat cu 4.000 de lei.

Într-un alt caz, a fost depistat Atanasie V., în vârstă de 40 de ani, care conducea o autoutilitară pe DN 17, la Sadova, transportând 10,65 mc material lemnos fag fără a deţine aviz de însoţire a mărfii sau alte documente de provenienţă. Şoferul a fost amendat cu 2.000 de lei, iar întreaga cantitate de lemn a fost confiscată. Poliţiştii l-au mai amendat cu 1.000 de lei pe Gheorghe B., în vârstă de 62 de ani, din comuna Şaru Dornei, care transporta marfă chiar dacă nu avea montată prelata şi care nu avea bon de cântar.  

Un caz mai aparte a fost depistat pe DN 2, între Pătrăuţi şi Suceava. Un echipaj de control a tras pe dreapta o autoutilitară condusă de Bogdănel N., în vârstă de 25 de ani, din Vrancea, care transporta 130 de miei vii, conform unui borderou de achiziţie fără număr şi fără alte documente. În cauză au fost sesizaţi poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor şi inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenzi de peste 50.000 de lei într-o zi, după o acţiune de control printre transportatori.
 Vizualizări articol: 788 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Amenzi de peste 50.000 de lei într-o zi, după o acţiune de control printre transportatori4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei