Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 apr 2014 - Anul XIX, nr. 74 (5583)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Weekendul trecut

Peste 600 de amenzi şi 20 de şoferi lăsaţi fără permise, la un control cu radarele

Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava a organizat timp de trei zile o acţiune de control în care au fost angrenate nu mai puţin 12 autospeciale cu radare, fiind aplicate peste 600 de amenzi şi suspendate 20 de permise de conducere. Acţiunea de control s-a desfăşurat în perioada 28-30 martie, în intervalul orar 10.00-17.00, pe DN 2, de la intrarea dinspre Iaşi şi până la Siret şi pe DN 17, de la Suceava spre Ardeal. Controlul a vizat în principal două nereguli: viteza excesivă şi depăşirile pe linie continuă.

Au fost aplicate în total 607 amenzi, în valoare de aproape 150.000 de lei, din care 456 pentru depăşirea vitezei legale, 37 pentru lipsa centurii de siguranţă, 12 pentru depăşiri neregulamentare, patru pentru defecţiuni tehnice etc.

12 permise de conducere au fost reţinute pentru depăşiri pe linie continuă (înregistrate de sistemele video de pe autospecialele cu radar), iar opt pentru depăşirea limitei legale de viteză cu mai mult de 50 de kilometri la oră.

Printre şoferii prinşi cu vitezele cele mai mari se numără Vasile Z., în vârstă de 35 de ani, din municipiul Suceava, care a fost înregistrat de radar pe DN 2, în comuna Dărmăneşti, cu viteza de 124 de kilometri la oră.

Tot cu 124 de km/h a fost înregistrat pe DN 17, la Păltinoasa, şi Alexandru D., în vârstă de 28 de ani, din judeţul Maramureş, care, în plus, precizează poliţia, a fost surprins şi în timp ce depăşea neregulamentar. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 600 de amenzi şi 20 de şoferi lăsaţi fără permise, la un control cu radarele.
 Vizualizări articol: 1793 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 600 de amenzi şi 20 de şoferi lăsaţi fără permise, la un control cu radarele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mafia trimis de
( 1 apr 2014, 14:55:19
Mare actiune de prevenire. Stau ca talharii pe la curbe poate o depasi cineva viteza legala cu 10 - 20 km. Mai ales la Darmanesti unde ai 3 benzi si poti lejer sa mergi cu 100 km/h in conditii normale. Sau pe sensul unic, in fata la Bermas si in apropierede R.A.R. Tot timpul stau acolo la pomana. Probabil asa au ordine de la sefi, saracii, sa-i intelegem. Nu vor decat sa ne confirme ca traim intr-o gaura mare. Comparati cu tarile civilizate. In Germania, Spania sau Marea Britanie, sunt indicatoare care iti arata unde este radarul, tocmai pentru a reduce viteza.(si a nu lua amenda).

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei