Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 mar 2014 - Anul XIX, nr. 49 (5558)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Campanie

Sucevenii, îndemnaţi să direcţioneze 2% din impozitul pe venit către SMURD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava a demarat o campanie prin care îi va informa pe suceveni cu privire la posibilitatea de a direcţiona 2% din impozitul pe venit pentru susţinerea activităţii serviciilor de SMURD (Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare).

În acest sens au fost deschise două puncte de informare la Shopping City Suceava, care vor funcţiona sâmbăta şi duminica, până pe 23 martie. La aceste puncte de informare sucevenii vor putea vizita o expoziţie de fotografii realizate în timpul misiunilor pompierilor militari suceveni, precum şi filme cu intervenţii în diferite situaţii de urgenţă.

Sucevenii care doresc să sprijine activitatea SMURD pot completa şi trimite, până pe 25 mai 2014, Declaraţia 230, dacă au venituri doar din salarii, sau Declaraţia 200, dacă au venituri şi din alte surse. Cei care nu cunosc suma corespunzătoare a 2% din impozit pot lăsa căsuţa necompletată, suma urmând a fi calculată de către organele fiscale.

Declaraţiile se pot depune direct sau prin poştă cu scrisoare recomandată la Administraţia Finanţelor Publice a localităţii de domiciliu a celui care optează să direcţioneze către SMURD 2% din impozitul pe care îl plătesc statului pentru salariile din 2013.

Banii vor fi folosiţi pentru achiziţia de echipamente individuale de protecţie, de intervenţie, aparatură medicală sau pentru finanţarea unor proiecte destinate funcţionării eficiente a SMURD. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii, îndemnaţi să direcţioneze 2% din impozitul pe venit către SMURD.
 Vizualizări articol: 1765 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sucevenii, îndemnaţi să direcţioneze 2% din impozitul pe venit către SMURD5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Afacere trimis de
( 3 mar 2014, 11:42:54
Noi sa cumparam avioane,aparatura medicala,ajutor umanitar si multe altele si banii din taxe si impozit se duc pe fabrica de visurui+SRL.
2.   Este o chestie voluntara trimis de
( 3 mar 2014, 18:59:28
SMURD este o fundatie non profit.daca voi credeti ca-i mai bine sa-i distribuie statul cei 2% pentru binele popilor, cainilor sau alte fundatii ce sifoneaza acesti bani, e alegerea voastra. achizitiile SMURD sunt transparente pewww.smurd.ro

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei