Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 ian 2014 - Anul XIX, nr. 7 (5516)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dosare penale

Şase hoţi care au comis nouă furturi, prinşi la finele săptămânii trecute de poliţişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şase indivizi acuzaţi de comiterea mai multor furturi au fost prinşi de poliţie la finele săptămânii trecute. Este vorba de fapte de furt recente, dar şi de câteva care figurau cu autori necunoscuţi de ani de zile.

Conform subcomisarului Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava,  „sub coordonarea conducerii inspectoratului au fost intensificate activităţile investigativ-informative, reuşindu-se documentarea activităţii infracţionale a şase suspecţi de furt. A fost documentată activitatea infracţională a acestor persoane în nouă cauze de furt ce figurau cu autori necunoscuţi, prejudiciul de aproape 25.000 de lei fiind recuperat în proporţie de 80%.”

 

Un tânăr care a furat o mică avere din locuinţa unui vecin a recunoscut şi alte fapte mai vechi

Dintre aceste fapte, furtul cu prejudiciul cel mai mare a fost comis la Fundu Moldovei. Acum două zile, sâmbătă, Neculai C., în vârstă de 67 de ani, din comuna Fundu Moldovei, a sesizat poliţia că din casă i-a fost furată suma de aproximativ 10.000 de lei. Din cercetări s-a stabilit că sâmbătă dimineaţă, în timp ce proprietarul şi soţia sa se aflau la treburi, în gospodărie, un individ a intrat în casă pe uşa lăsată descuiată şi a furat banii din dormitor. Poliţiştii l-au identificat pe autor în persoana lui Stelian Ursu, în vârstă de 18 ani, localnic, vecin cu păgubitul.

„Acesta a recunoscut fapta comisă şi a declarat că a sustras suma de 11.500 de lei, în dimineaţa de 11 ianuarie. Acesta a recunoscut că a mai furat din aceeaşi locuinţă încă 1.000 de lei, în ziua de 9 ianuarie, asupra sa fiind găsită şi recuperată suma de 9.805 lei”, a precizat subcomisarul Epureanu.

Poliţia precizează că acelaşi tânăr de 18 ani a mai comis trei furturi pe raza comunei Fundu Moldovei în perioada 2010-2013, fapte înregistrate cu autori necunoscuţi. Procurorul de serviciu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a decis ca suspectul să fie cercetat în stare de libertate.  

 

Încă cinci suspecţi de furt, puşi sub acuzare

Tot la finele săptămânii trecute, poliţiştii din Cajvana au prins doi minori, unul în vârstă de 15 ani şi unul de 17 ani, care au comis două furturi. Ei au sustras un flex, respectiv un motofierăstrău, din două locuinţe.

De asemenea, a fost pus sub acuzare şi Cătălin Ihnatiuc, în vârstă de 23 de ani, din Suceava. Conform anchetei poliţiei, pe 10 ianuarie acesta a furat telefonul unei femei, în incinta unui Clubului Eclipse din Suceava.

În fine, sâmbătă, agenţii Postului de Poliţie Vama au fost sesizaţi că mai multe persoane sustrag lemne de foc din curtea unei societăţi comerciale din localitate.

Au fost prinşi în flagrant la faţa locului, cu o căruţă încărcată cu lemn, Ilie Bercea, în vârstă de 32 de ani, şi un minor de 15 ani, ambii localnici. Ultimul, precizează poliţia, a mai furat lemn din aceeaşi locaţie şi pe 9 ianuarie a.c.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şase hoţi care au comis nouă furturi, prinşi la finele săptămânii trecute de poliţişti.
 Vizualizări articol: 3017 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Şase hoţi care au comis nouă furturi, prinşi la finele săptămânii trecute de poliţişti4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(14 ian 2014, 01:03:10
bun venit,Tazmania! s a terminat vacanta?ne era dor de tine....cat pe ce sa ma insface dusmanii poporului...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei