Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 ian 2014 - Anul XIX, nr. 7 (5516)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Şocant!

O tânără de 21 de ani, stripteuză, s-a sinucis din dragoste

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Scene de coşmar, sâmbătă după-amiază, pe strada Luceafărului din Suceava, unde, la parterul unui bloc, trecătorii au văzut îngroziţi trupul unei femei care era atârnat de o funie, chiar lângă geamul dinspre stradă. Tânăra care s-a spânzurat în apartamentul în care locuia cu chirie nu împlinise încă 22 de ani şi era o cunoscută dansatoare de striptease la Clubul Selena din Suceava. Florentina Diana Oprişan a fost căsătorită acum aproximativ doi ani cu un bărbat care a murit şi şi-a pus capăt zilelor după ce luni de zile s-a certat cu iubitul său, care vroia să o părăsească.

 

Mama tinerei: “De multe ori a vrut să se omoare, nu e prima dată”

Macabra descoperire a fost făcută în jurul orei 16.30. O colegă de serviciu a Dianei a sunat-o pe telefonul mobil de mai multe ori, însă aceasta nu a răspuns. Diana lucrase la club în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar colega ei ştia, şi ea, de ameninţările tinerei cu suicidul. Aşa că s-a dus la apartamentul în care aceasta stătea. Au urmat scene de coşmar. Trupul neînsufleţit atârna chiar în geamul bucătăriei. Tânăra a lăsat un bilet de adio în care spune că viaţa nu mai are rost fără iubitul ei şi îşi cere iertare pentru gestul său.

Despre ameninţările sale cu sinuciderea ştia toată familia tinerei.

Mama acesteia, ajunsă la faţa locului, a declarat:

“De ieri (n.r. - de vineri) a vrut să se omoare, i-a zis surorii mai mici. Avea un prieten, locuia cu el, după câte am înţeles s-au certat, voiau să se despartă şi de asta s-a sinucis. De multe ori a vrut să se omoare, nu e prima dată”.

De altfel, rezultă din ancheta poliţiei, chiar în noaptea de vineri spre sâmbătă, cei doi iubiţi au avut un schimb de SMS-uri, în care fata îl ameninţa că dacă nu se întoarce acasă se va spânzura. Ultimul apel efectuat de aceasta a fost sâmbătă la ora 10.30.

 

Prietenul tinerei spune că a amânat despărţirea pentru ca Diana să nu facă vreo nebunie

Prietenul fetei, Andrei, care lucrează ca taximetrist, spune că încerca să se despartă de tânără de luni de zile.

„Tot ameninţa că dacă o las, ea se omoară... Eu, ca să nu facă vreo nebunie, am tot lungit relaţia cu ea. Aveam o relaţie de vreun an şi jumătate, dar de jumătate de an eu tot încercam să închei relaţia. Nu ne înţelegeam, ea avea tot felul de gânduri rele”, a spus tânărul. Se pare că motivul certurilor acestora era legat şi de meseria pe

care o avea tânăra.

 

Stare sufletească la pământ şi răbufniri la adresa bărbaţilor 

Starea sufletească deloc bună a tinerei rezultă şi din numeroasele mesaje postate în ultimele luni de aceasta pe reţelele de socializare.

„Unde să mai caut fericirea şi calea de bine, unde şi ce ar trebui să fac ca să fim din nou împreună aşa cum ne dorim... pe cine trebuie să înfruntăm şi să facem să înţeleagă că dragostea noastră încă există şi asta e tot ce ne leagă... de ce lumea este atât de perversă şi rea”, este unul din mesajele postate de fată.

„Cea mai oribilă zi din viaţa mea... am pierdut ce aveam mai scump şi mai drag pe pământul ăsta.... am pierdut tot ce iubeam mai mult”, este un al mesaj postat în septembrie 2013.

Multe din mesaje erau răbufniri la adresa bărbaţilor în general:

“Toţi sunteţi la fel, nici unul din voi bărbaţii nu sunteţi diferiţi... la toţi vă place viaţa bună, distracţia şi să faceţi femeile să vă iubească şi să vă respecte dar imediat după să le faceţi să sufere..... de ce???... foarte puţini ştiu să respecte şi să iubească o femeie cu adevărat... dar ăia sunt unul la o mie şi pe cale de dispariţie”,

La un moment dat fata a încercat să se împace cu gândul că trebuie să încheie relaţia.

„Gata cu relaţiile, nu mai vreau pe nimeni în viaţa mea... când eşti bun eşti prea prost... mai bine singură decât cu cineva... nu se merită... bărbaţii sunt exact ca fierul de călcat, te aburesc până te ard....”., spunea fata acum câteva luni.

 

Psiholog: Astfel de tinere vor să separe viaţa de club de viaţa de zi cu zi, însă puţine reuşesc

Referitor la acest caz, psihologul Alina Achiţei a subliniat în primul rând că avertizările unui om care ameninţă că se sinucide nu trebuie niciodată ignorate sau considerate doar vorbe spuse la nervi.

„Acele mesaje postate de reţelele de socializare erau nişte semne, această tânără cerea probabil ajutor. Este posibil să fi avut sentimentul că este folosită de către bărbaţi, mai ales având în vedere şi locul de muncă pe care îl avea”, a explicat psihologul.

Ea a precizat că în cazul fetelor care lucrează în astfel de medii există o dorinţă de separare a vieţii tumultoase, din club, de viaţa de zi cu zi, care să fie liniştită şi foarte departe de cea de noapte.

Din păcate, însă, de cele mai multe ori această separare nu este posibilă şi astfel se poate ajunge la tragedii precum cea a Dianei.

 

A fost căsătorită cu un bărbat care a murit de cancer

Din informaţiile pe care le avem, Florentina Diana Oprişan a fost căsătorită în 2012 cu un bărbat în jurul vârstei de 35 de ani. Cei doi şi-au oficializat relaţia cu puţin timp timp înainte ca bărbatul să moară. Acesta era bolnav de cancer şi ştia că mai are foarte puţin de trăit. Cei doi ar fi avut o relaţie anterioară, iar bărbatul a dorit să se căsătorească înainte de a muri. Cei care au cunoscut-o spun că moartea soţului a fost un şoc peste care tânăra, pe atunci de nici 20 de ani, nu a putut trece niciodată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O tânără de 21 de ani, stripteuză, s-a sinucis din dragoste.
 Vizualizări articol: 5534 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.1 din 7 voturi
O tânără de 21 de ani, stripteuză, s-a sinucis din dragoste3.157

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Când iubeşti trăieşti, în rest … doar exişti! trimis de
(13 ian 2014, 14:39:51


Saraca fata, a avut ghinion sa intilneasca un asa barbat......dragostea poate da uneori atatea semnale eronate si-i pacat sa te omori! Multe cupluri au probleme din cauza imaturitatii partenerului. Nu din lipsa de iubire, ci din imaturitate au loc asemenea tragedii!
Iubesti atunci cand ii lasi celuilalt optiunea de a alege modul cum vrea el sa fie iubit .
2.   Cind iubesti traiesti.... trimis de
(13 ian 2014, 21:17:50
Cu munca pe care o facea e dificil sa gasesti pe cineva sa te iubeasca (pe termen lung)am fost la selena de citeva ori .stiu ce se petrece acolo (respect pentru morti-chiar daca nu mai aud, si nu vad
3.   Ce sa ceri de la un izmanian demon maro trimis de
(13 ian 2014, 21:35:36
Bai debilule cand cauti la joburi la rubricile de anunturi ale ziarelor mai spalate constati ca numai neamuri proaste cum esti tu se cer acolo. E asa la gramada masajul, si animatorii de tot felul, joburi care umilesc fiinta umana. Fata asta nu a avut de ales, prieteni hiene, familie hiene. Ce alegi sa cauti prin buncar sau sa "dansezi". Vine tazmaniacu maro si culmea demon (ei lasati e un pacalici ce se viseaza cel mai tare-n limba maro, ce ne ameninta cu pistolu de jucarie si zice ca e daemon) si face lectii de gramatica. Ba boule mi-ar place sa te aduc intr-o stare limita sa te vad cum te descurci.
3.1  RE: Ce sa ceri de la un izmanian demon maro trimis de
(13 ian 2014, 23:37:57
Bai ,ghiorghii...bag seama ca ...contrazici de dragul de a contrazice..si nu pe oricine...ci pe Tazmanian Demoon...Maro, zici? N o fi negru, doar ii draaak?Ce i fi avand personal cu Azalzel nu stiu,dar ai uitat de securitate...Nu se poate..Unde i securitatea? S apoi vorbesti de situatii limita,aventuri, Armaghedon? Ii fi de la Legiunea straina?Evul mediu sau ...?
4.   Da,da, cum să nu... trimis de
(14 ian 2014, 10:23:30
Grațiela, bouleanul ăla bătut în cap e fix de la legiunea străină!
Da' de unde, îți spun eu, ăla e din legiunea Socola, iar după ani lungi de ”antrenament” prin camerele de izolare ale spitalului, nu reușește decât să facă pișucu pe el cu puțulica lui atrofiată.
Cămașa de forță bat-o vina...
Repet, IGNORĂ-L, nu mai da apă la moară alienatului mintal.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei