Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 296 (5503)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 19 – 26 decembrie

“Târg de Crăciun”, la Shopping City

Shopping City Suceava organizează “Târgul de Crăciun”, eveniment-expoziţie dedicat sărbătorilor de iarnă. În cadrul târgului se vor prezenta produse tradiţionale, produse pregătite special pentru eveniment. În plus, clienţii sunt aşteptaţi cu decoraţiuni, produse de marochinărie, produse artizanale realizate de meşteri populari, precum şi cadouri. Expozanţii vor aduce în faţa clienţilor din Shopping City o varietate de produse specifice sezonului rece. Pofticioşii vor putea alege dintr-o varietate de alimente, dulciuri şi băuturi naturale care le vor îmbogăţi masa de sărbători. Pe durata evenimentului se vor organiza concerte de colinde şi obiceiuri de Anul Nou. Astfel, vineri, începând cu ora 13:30, vor prezenta un program artistic de colinde şi dansuri populare din Bucovina Ansamblul artistic „Arcanul”, colindătorii din Lunca Paşcanilor, Vicov, Râşca şi Marginea, iar duminică, clienţii se vor putea bucura de colinde şi obiceiuri de Anul Nou susţinute de artiştii din Zvoriştea. Expoziţia se va desfăşura în perioada 20-23 decembrie şi va putea fi vizitată zilnic, între orele 09:00-21:00.

 

Expoziţia "Copac - viaţă - tandreţe", la Shopping City

Shopping City Suceava vă invită, în perioada 6-31 decembrie, în City Gallery, la Expoziţia "Copac - viaţă - tandreţe", aparţinând artistului Niculai Moroşan. Expoziţia, având ca temă principală femeia şi copacul, cuprinde lucrări de grafică şi pictură realizate în diferite tehnici: ulei şi acril pe pânză, pastel gras şi tuş pe carton.

 

Vino să te întâlneşti cu Moş Crăciun!

Ca în fiecare an, Moş Crăciun va poposi din nou la Shopping City Suceava, pentru a se întâlni cu cei mai cuminţi dintre copii. Pentru a fi siguri că Moşul află ce cadouri îşi doresc, cei mici pot să-l viziteze, în perioada 14-22 decembrie, la „Tronul Moşului” din Shopping City, şi să-l convingă că au fost cuminţi tot anul. În cadrul atelierelor de creaţie, copiii vor scrie scrisoarea pentru Moş Crăciun, iar la final se va realiza o „ghirlanda a dorinţelor” tuturor copiilor, care va fi prinsă în bradul de Crăciun al Moşului, pentru a şti ce cadouri să ofere fiecăruia în seara de Ajun.

 

Cel mai nou patinoar din oraş, la Shopping City

Iarna aceasta, Shopping City Suceava te provoacă la distracţie! Iubitorii mişcării pe gheaţă se pot relaxa în aer liber, la cel mai nou patinoar din oraş, inaugurat în parcarea Shopping City. Persoanele care nu vin cu patinele de acasă au şansa de a închiria peste 300 de patine de la standul special amenajat lângă patinoar. Program de funcţionare: zilnic, între orele 10:00-13:00; 14:00-15:30; 16:00-17:30; 18:00-19:30, 20:00-22:00.

 

Weekenduri cu filme gratuite pentru copii

În fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 10:00, toţi copiii sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava, să vizioneze filme de animaţie cu cele mai îndrăgite personaje de desene, toate dublate în limba română. Proiecţiile vor avea loc în incinta 3D Café din Shopping City. Intrarea este liberă pentru cei mici. Sâmbătă, 21 decembrie, şi duminică, 22 decembrie, începând cu ora 10:00, copiii vor putea urmări filmul “Ice Age 4”.

 

Vineri, 20 decembrie

"Gala Premiilor Societăţii Scriitorilor Bucovineni pentru anul 2012"

"Gala Premiilor Societăţii Scriitorilor Bucovineni pentru anul 2012" va avea loc începând cu ora 13.00, la Sala „Elena Greculesi” a Bibliotecii Bucovinei „I.G. Sbiera”.

 

Sâmbătă, 21 decembrie

„Discoteca de-altă dată”

De la ora 21:00, sunteţi aşteptaţi la „Discoteca de-altă dată”, în Pub Del'Iri.

 

Duminică, 22 decembrie

Spectacol la Fălticeni

Asociaţia Fălticeni Cultural vă invită la spectacolul „In memoriam eroilor revoluţiei române şi martirilor din închisorile comuniste”, care va avea loc la ora 17:00, în Sala „Aurel Băeşu” din cadrul Muzeului de Artă „Ion Irimescu”. Din program: Expoziţia „Revoluţia Română în imagini”, recital de muzică folk, concert de colinde, recital de poezie şi proiecţie de film documentar. Invitaţi de onoare: cantautorul Adrian Beznă, poetul Sorin Poclitaru, corala „Leon Băncilă”, trupa de teatru „Birlic”, Ştefania Iacob, Mateiana Anechiforesei, Paul Adrian Tihan, Loredana Loghin, Elisa Arcip şi alţi invitaţi surpriză. Intrarea este liberă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1393 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei