Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 247 (5454)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Estimări

Direcţia Silvică Suceava se îndreaptă spre un profit mai mare ca anul trecut

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcţia Silvică Suceava se îndreaptă spre un bilanţ financiar mult mai bun faţă de cel de anul trecut. O arată situaţia instituţiei la nouă luni de zile. Veniturile totale ale Direcţiei Silvice au crescut faţă de aceeaşi perioadă a anului 2012 cu 13,69%, în valori absolute de la 156 de milioane de lei la 177 de milioane de lei. Procent asemănător de creştere, respectiv 12%, a cunoscut şi cifra de afaceri a unităţii, care a ajuns la 157 de milioane de lei, în condiţiile în care în aceeaşi perioadă a anului trecut era de 140 de milioane de lei. Profitul brut al Direcţiei Silvice pe primele nouă luni ale acestui an înregistrează de asemenea o creştere faţă de perioada similară a anului trecut, creştere care este de 17,1%, mai exact de la 46,8 milioane de lei la 54,7 milioane de lei.

Directorul instituţiei, Sorin Ciobanu, a ţinut să precizeze că aceste realizări au fost obţinute în condiţiile desfăşurării activităţii cu acelaşi număr de salariaţi şi în condiţiile acordării tuturor drepturilor salariale şi de personal conform Contractului Colectiv de Muncă, inclusiv în situaţia exploatării aceluiaşi volum de masă lemnoasă.

„Ca o remarcă a perioadei care s-a scurs de la începutul anului şi până la sfârşitul lunii septembrie, a fost asigurată lichiditatea necesară acordării drepturilor de personal şi a celorlalte drepturi, inclusiv echipamentul de protecţie a muncii, la timp, fără întârzieri. Putem spune că activitatea din punct de vedere financiar a Direcţiei Silvice Suceava pentru primele nouă luni ale anului 2013 este mai mult decât profitabilă, depăşiri faţă de cifrele prevăzute prin bugetul aprobat anual înregistrându-se la toate categoriile”, a mai spus Sorin Ciobanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Direcţia Silvică Suceava se îndreaptă spre un profit mai mare ca anul trecut.
 Vizualizări articol: 1327 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Direcţia Silvică Suceava se îndreaptă spre un profit mai mare ca anul trecut5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei