Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 238 (5445)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Economic

Firma care editează Monitorul de Suceava a ocupat locul I în Topul firmelor private din judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Firma care editează ziarul „Monitorul de Suceava”, SC INTERPRESS SRL, a ocupat primul loc în Topul firmelor private din judeţul Suceava, la categoria întreprinderi mici - „Activităţi de editare a ziarelor”. Acordarea premiilor pentru cele mai performante firme din judeţul Suceava a avut loc ieri la Hotelul Zamca, la eveniment fiind prezenţi reprezentanţi ai mediului de afaceri din întreg judeţul, autorităţi locale şi judeţene, precum şi conducerea Federaţiei Patronale a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din judeţul Suceava. La eveniment au fost prezenţi şi ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, ministrul delegat pentru Învăţământul Superior, Mihnea Cosmin Costoiu, şi secretarul de stat în Ministerul Economiei, Dumitru Dan Enache.

În deschiderea Topului firmelor private din judeţul Suceava, preşedintele Federaţiei Patronale a IMM din judeţul Suceava, Liliana Aghiorghicesei, a declarat că în cadrul acestui eveniment sunt premiate firmele care au adus plus valoare atât la nivelul judeţului, cât şi la nivel naţional şi internaţional. „Astăzi vom premia performanţa, iar dumneavoastră, cei care sunteţi aici, alături de noi, sunteţi cei care aţi dovedit rezistenţă şi că puteţi să faceţi performanţă”, a spus Liliana Aghiorghicesei, cea care în cursul zilei de ieri a primit un trofeu pentru contribuţia adusă mişcării patronale din România. Aceeaşi distincţie a fost i-a fost acordată şi lui Mihai Deliu, membru fondator al Consiliului Naţional al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din România. La rândul său, preşedintele Patronatului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din judeţul Suceava, Rareş Hrestic, a ţinut să precizeze că Topul Firmelor reprezintă un eveniment în care se sărbătoreşte performanţa şi excelenţa în afaceri. Rareş Hrestic a subliniat că IMM-urile reprezintă „motorul economiei zonale”. „Cu toate greutăţile pe care le-am întâmpinat, ne regăsim şi anul acesta pentru a sărbători cele mai performante firme din judeţul Suceava”, a spus Hrestic.

În discursul său, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat că este alături de IMM-urile sucevene, ţinând să le transmită reprezentanţilor acestora că în şedinţa de săptămâna această, Guvernul României a aprobat o linie de creditare pentru IMM-uri în valoare de două miliarde de lei. De asemenea, prefectul Florin Sinescu a spus că IMM-urile reprezintă „motorul care duce o societate înainte”, el afirmând că este deschis oricărei colaborări pentru sprijinirea mediului de afaceri. În ceea ce-l priveşte pe primarul Sucevei, Ion Lungu, acesta a subliniat faptul că instituţia pe care o conduce a venit în sprijinul firmelor, având în vedere că în Suceava taxele şi impozitele locale sunt unele dintre cele mai reduse din ţară. „Este o perioadă grea pentru mediul de afaceri, şi cu atât mai mari sunt meritele dumneavoastră pentru că vă continuaţi activitatea”, a spus Lungu.

Topul firmelor private din judeţul Suceava a ajuns la ediţia a 18-a, la evenimentul de ieri fiind prezenţi peste 300 de reprezentanţi ai mediului de afaceri. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Firma care editează Monitorul de Suceava a ocupat locul I în Topul firmelor private din judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 2036 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Firma care editează Monitorul de Suceava a ocupat locul I în Topul firmelor private din judeţul Suceava3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei