Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 237 (5444)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Probe în dosar

Scene de teroare, surprinse de camerele video de la hanul Ilişeşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şase indivizi, trei dintre ei în stare de arest preventiv, au fost trimişi ieri în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în dosarul bătăii sălbatice petrecute la mijlocul lunii trecute la Hanul Ilişeşti.

În noaptea de 14/15 septembrie, un grup de tineri aflaţi la petrecerea zilei de naştere a unuia dintre ei a atacat un alt grup care se afla în local, în urma scandalului ce a urmat mai multe persoane fiind agresate, doi tineri înjunghiați, iar câteva fete au suferit atacuri de panică, una dintre ele leșinând.

Camerele de supraveghere de la han au surprins mare parte din măcelul din acea noapte, iar imaginile video au fost principala probă a anchetatorilor împotriva agresorilor.

 

Scandalul a izbucnit dintr-un motiv stupid: barmanul nu i-a pus melodia preferată unuia dintre agresori

Cei şase inculpaţi trimişi în judecată în acest dosar sunt Tudor Alin Grosu (26 de ani),  din comuna Şcheia, Răzvan Moroşan (37 de ani), Dragoş Sbârcea (28 de ani), cei trei fiind arestaţi preventiv, şi Ovidiu Costel Sbârcea (26 de ani), Ioan Liviu Zbârcea (22 de ani), toţi din Ilişeşti, şi Ilie Mugurel Grosu (28 de ani), din comuna Şcheia.

Infracţiunile de care sunt acuzaţi cei şase sunt de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere, trei infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi portul fără drept al cuţitului.

Potrivit rechizitoriului întocmit de anchetatori, cele două grupuri se distrau la mese diferite în crama situată la subsolul hanului.

Scandalul a fost început de Tudor Alin Grosu, care, susţin anchetatorii, fiind în stare de ebrietate, a spart două sticle de bere, pe motiv că angajatul de la bar nu i-a pus melodia pe care i-a cerut-o.

Un tânăr din celălalt grup i-a cerut să se liniștească, însă un alt individ de la masa scandalagiilor, Răzvan Moroșan, a spart şi el o sticlă de bere.

Conflictul a degenerat repede, iar inculpatul Tudor Alin Grosu a scos un cuţit şi l-a lovit în abdomen pe tânărul de la cealaltă masă care puțin mai devreme i-a cerut să se liniștească.

Prietenii victimei au sărit pe agresor, să-i ia cuțitul din mână, însă acesta s-a luptat cu ei şi în îmbulzeala creată l-a tăiat pe picioare pe un alt tânăr.

Mai mult, acelaşi Grosu l-a lovit cu piciorul în gură pe un alt tânăr din grupul celălalt, rupându-i un dinte.

 

S-au refugiat în local, de frica agresorilor care încercau să spargă uşa şi să continue răfuiala

Bătaia s-a mutat în afara hanului, unde agresorul şi amicii săi au încercat să spargă uşa de acces şi să intre din nou în local, unde se refugiaseră celelalte persoane.

Au aruncat şi lovit persoane cu diferite obiecte (un cric, un ciocan, un ghiveci cu flori, un suport de lemn etc.) şi au spart geamurile termopan de la intrare cu obiecte contondente.

Spiritele s-au calmat abia după venirea la faţa locului a poliţiştilor sesizaţi prin 112.

La audieri, inculpaţii au susţinut că ei doar au încercat să se apare după ce-au fost atacaţi de celălalt grup, însă camerele video arată exact contrariul.

De altfel, unul dintre tinerii din grupul victimelor a fost şi el cercetat pentru lovire sau alte violenţe, însă procurorii au dat soluţia de neîncepere a urmăririi penale, considerând că respectivul a lovit la rândul său, în stare de legitimă apărare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scene de teroare, surprinse de camerele video de la hanul Ilişeşti.
 Vizualizări articol: 4822 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Scene de teroare, surprinse de camerele video de la hanul Ilişeşti5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei