Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 237 (5444)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

ANL

Până la finele anului, medicii rezidenţi din Rădăuţi se vor muta în casă nouă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Medicii rezidenţi din Rădăuţi se vor putea muta în casă nouă până la finele anului, în blocul construit în vecinătatea Spitalului Municipal, prin Agenţia Naţională a Locuinţei (ANL), după ce în urmă cu circa doi ani au fost inaugurate alte patru scări în municipiu, construite prin acelaşi program. Dacă blocul dat în folosinţă la finele lui 2011 are 80 de unităţi locative, 60 de apartamente şi 20 de garsoniere, cel destinat medicilor cuprinde numai apartamente cu două camere. „Blocul ANL pentru medici rezidenţi, din incinta Spitalului Municipal Rădăuţi, are 24 de unităţi locative. Mai exact, este vorba despre un bloc cu două scări, cu câte 12 apartamente cu două camere pe fiecare scară. Blocul este destinat medicilor rezidenţi din Rădăuţi, însă în cazul în care nu vor fi solicitări pentru toate aceste apartamente, vor fi repartizate altor solicitanţi cu studii superioare care îndeplinesc cerinţele impuse de Agenţia Naţională a Locuinţei. Lucrările au debutat în urmă cu circa doi ani şi termenul de predare dintre ANL şi firma care a construit blocul a fost respectat. Branşamentul electric a fost deja realizat, iar săptămâna viitoare vor începe lucrările la celelalte branşamente, mai exact pentru apă-canal şi termic. Estimez că în jurul datei de 15 noiembrie vom finaliza şi aceste lucrări”, a declarat directorul Direcţiei Tehnice din Primăria municipiului Rădăuţi, inginerul Igo Koffler.

 

Olărean: Locatarii din blocurile ANL au posibilitatea să-şi cumpere locuinţele după o perioadă de un an

Primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, spune că finalizarea acestui bloc este benefică pentru întreaga comunitate rădăuţeană şi că va fi un argument pentru stabilizarea medicilor în municipiu. „Mă bucur că în scurt timp se vor termina lucrările la blocul ANL, că tinerii medici vor avea posibilitatea să locuiască chiar în vecinătatea unităţii spitaliceşti, şi sper că va fi un argument care să conteze la stabilirea definitivă a lor în Rădăuţi. Vreau să mai menţionez că potrivit modificărilor aduse legii, locatarii din blocurile ANL au posibilitatea să-şi cumpere locuinţele după o perioadă de un an. E important ca tinerii ce dobândesc locuinţe ANL să fie persoane cu venit sigur, astfel încât să aibă posibilitatea de a cumpăra apartamentul, pentru că aceşti bani se vor întoarce la comunitate”, a declarat şeful executivului rădăuţean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Până la finele anului, medicii rezidenţi din Rădăuţi se vor muta în casă nouă.
 Vizualizări articol: 1429 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Până la finele anului, medicii rezidenţi din Rădăuţi se vor muta în casă nouă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MARE NOROC trimis de
(11 oct 2013, 13:05:37
Mare noroc au cetatenii din Radauti de acest MONUMENT DE PROSTIE (WICELE) de la partidul prostilor derbedeu dumitru,ca s-a implicat puternic pentru rezolvarea si acestei probleme,Ai trecut macar o data pe la acest bloc prostanacule de mitica?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei