Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 237 (5444)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

Deputatul PSD Eugen Uricec propune înfiinţarea unui parc industrial în Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD, Eugen Uricec, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că pe traseul viitoarei şosele de centură a municipiului Fălticeni ar putea fi amenajat un parc industrial care ar urma să deservească această zonă a judeţului. Eugen Uricec a spus, în cadrul unei conferinţe de presă, că proiectul pentru viitoare şosea de centură a municipiului Fălticeni trebuie revizuit, atât pentru  a se lua în considerare amenajarea acestui parc industrial, cât şi eventual pentru construcţia acestei şosele cu două benzi de circulaţie pe un sens de mers. Uricec a precizat că acest proiect a fost preconizat a se realiza în perioada 2014 – 2020.

„Putem spune că a venit deja momentul ca el să fie atacat cu toate forţele, în sensul în care atât Primăria Fălticeni, cât şi persoanele implicate în administraţia judeţeană, parlamentarii, să facă puţin lobby astfel încât acest proiect să intre pe făgaşul normal”, a spus deputatul PSD de Fălticeni. El a mai adăugat că proiectul vizează construcţia unei şosele de centură a municipiului Fălticeni cu o lungime de 8,3 kilometri. Eugen Uricec a mai precizat că 60% din terenul pe care ar urma să fie construită şoseaua de centură este în proprietatea municipiului Fălticeni, diferenţa de 40% urmând să intre în programul de exproprieri.  

„Pe lângă traseul normal al centurii, acest proiect are şi câteva investiţii care creează locuri de muncă, o problemă primordială în zona Fălticeni. Este vorba de o parcare pentru tiruri, o benzinărie, un service auto, un magazin pentru materiale de construcţii şi un depozit frigorific pentru fructe şi produse agricole din zona Fălticeni. Şi nu este lipsită de importanţă şi ideea de a crea în jurul acestei centuri un parc industrial care să reprezinte practic toată zona Fălticeni”, a spus Uricec.

El a mai declarat că 70% din proiectul pentru construcţia centurii municipiului Fălticeni ar urma să fie finanţat din fonduri europene, iar diferenţa va fi asigurată de Guvernul României, prin Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul PSD Eugen Uricec propune înfiinţarea unui parc industrial în Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1318 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul PSD Eugen Uricec propune înfiinţarea unui parc industrial în Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei