Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 207 (5414)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vicovu de Sus

Cetăţean ucrainean surprins în timp ce căra ţigări peste frontiera verde

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi cetăţeni, un ucrainean şi o româncă, au fost surprinşi de poliţiştii de frontieră în timpul unui transport ilegal de aproape două mii de pachete de ţigări peste graniţa verde. Potrivit celor afirmate de ofiţerul pentru relaţii publice de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, marţi seară, în jurul orei 18.00, un echipaj de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Rădăuţi a depistat un bărbat în timp ce transporta peste frontiera de stat din Ucraina în România, în zona localităţii Vicovu de Sus, patru colete voluminoase. În apropiere se afla şi o femeie asupra căreia poliţiştii de frontieră au găsit suma de 1.500 de euro. Suspecţii au fost reţinuţi şi conduşi la sediul Poliţiei de Frontieră, unde au fost identificaţi: Andrii Popescu, în vârstă de  23 de ani, din Ucraina, şi Viorica Galan, de 38 ani, din comuna Gălăneşti.

În urma verificării coletelor, au fost înregistrate 1.960 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 17.640 de lei, ţigări ce au fost ridicate în vederea confiscării. Totodată, au fost anunţate şi autorităţile de frontieră ucrainene în vederea cercetării în comun a evenimentului. Poliţiştii de frontieră suceveni i-au întocmit cetăţeanului ucrainean acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă în formă agravantă şi trecere ilegală a frontierei de stat, iar femeii pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la contrabandă.

Tot marţi, lucrătorii din Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret au descoperit în rezervorul unui autoturism marca Audi condus de suceveanul Vasile Ciuleac, în vârstă de 54 de ani, 450 pachete de ţigări marca Winston, de provenienţă  Republica Moldova. Ţigările în valoare de 549 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional de către lucrătorii vamali cu amendă în valoare de cinci mii de lei. Totodată, autoturismul Audi a fost indisponibilizat în PTF Siret până la finalizarea cercetărilor, a precizat comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cetăţean ucrainean surprins în timp ce căra ţigări peste frontiera verde.
 Vizualizări articol: 1489 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cetăţean ucrainean surprins în timp ce căra ţigări peste frontiera verde0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei