Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 124 (5331)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

La Gura Humorului

Peste 2.000 de elevi şi preşcolari au participat la Carnavalul Copiilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 2.000 de copii din Gura Humorului au participat ieri la un carnaval organizat pentru a sărbători Ziua Internaţională a Copilului. Devenit deja o tradiţie în Gura Humorului, Carnavalul Copiilor a scos în stradă preşcolarii din grupele mari şi elevii claselor I-VIII de la cele trei şcoli gimnaziale şi două grădiniţe din acest oraş. Copii au defilat cu baloane colorate pe drumul european 85, punctul final fiind centrul oraşului Gura Humorului, acolo unde au fost întâmpinaţi de primarul Marius Ursaciuc.

Miile de copii au umplut centrul oraşului, iar Marius Ursaciuc le-a spus că „sunt mândru, acest oraş are viitor. La mulţi ani, Gura Humorului! La mulţi ani, dragi copii!”. După ce au petrecut câteva zeci de minute în centrul oraşului, copiii de grădiniţă au rămas să asiste la un spectacol organizat special pentru ei, iar elevii s-au mutat pe E 85 (drum închis circulaţiei rutiere), acolo unde au fost organizate spectacole, concursuri sportive şi distractive. Toţi copiii care au participat la carnaval au primit dulciuri. Marius Ursaciuc a ţinut să precizeze că dulciuri au primit şi copiii din grupele mici şi mijlocii, care, din cauza vârstei prea mici, nu au fost prezenţi la carnaval.

Carnavalul Copiilor este o manifestare organizată pentru prima dată în urmă cu doi ani, la iniţiativa a două şcoli generale. Manifestarea are mari şanse să devină de o amploare mult mai mare, având în vedere că primarul din Gura Humorului a anunţat că la ediţia de anul viitor intenţionează să promoveze o competiţie de care alegorice. „Vom premia cu sume importante cele mai frumoase care alegorice realizate de fiecare şcoală şi grădiniţă din Gura Humorului”, a spus Ursaciuc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 2.000 de elevi şi preşcolari au participat la Carnavalul Copiilor.
 Vizualizări articol: 1199 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 2.000 de elevi şi preşcolari au participat la Carnavalul Copiilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei