Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 111 (5318)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Conferinţa Internaţională TEHNOMUS, la USV

 

Facultatea de Inginerie Mecanică, Mecatronică şi Management, din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, organizează astăzi şi mâine, Conferinţa Internaţională TEHNOMUS XVII, eveniment la care vor participa cadre didactice de la universităţile tehnice din ţară şi din străinătate.

Deschiderea conferinţei va avea loc vineri, 17.05.2013 la ora 9.30, în Aula USV din Corpul E al Universităţii sucevene.

Conferinţa TEHNOMUS-2013, 17TH International Conference On New Technologies And Products In Machine  Manufacturing Technology, îşi propune să reunească specialişti din ţară şi străinătate, din mediul universitar, reprezentanţi ai unor institute de cercetare şi universităţi, firme industriale, cu scopul de a face schimburi de informaţii şi experienţă în ceea ce priveşte noile progrese şi rezultate ale cercetării în domeniile tehnologiilor mecanice, industriale şi de fabricaţie.

Un comitet ştiinţific de prestigiu a analizat lucrările ce vor fi susţinute în cadrul sesiunii ştiinţifice. În fiecare secţiune se vor prezenta şi dezbate lucrări specifice ale participanţilor, care au primit avizul comitetului ştiinţific.

Discuţiile vor fi direcţionate spre cunoaşterea celor mai avansate tehnologii si echipamente de prelucrare, caracteristicile şi modul de obţinere a materialelor utilizate în diverse industrii, îmbunătăţirea activităţii implementării în producţie a cercetărilor actuale şi fructificarea nivelului profesional al cercetătorilor şi specialiştilor.

Toate secţiunile conferinţei urmăresc deschiderea şi dezvoltarea de noi direcţii de cercetare, colaborări şi parteneriate în domeniul tehnologiilor de prelucrare clasice, moderne şi performante şi al echipamentelor specifice din construcţia de maşini, management industrial, ingineriei mecanice şi al dezvoltării durabile. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conferinţa Internaţională TEHNOMUS, la USV.
 Vizualizări articol: 1812 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conferinţa Internaţională TEHNOMUS, la USV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei