Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 81 (5288)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   15 imagini |   ø fişiere video

Ca la noi, la nimeni

Groapă de gunoi clandestină lângă Mănăstirea Zamca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Suceava pare un sat fără câini, în care fiecare face ce doreşte, într-un dispreţ total faţă de lege. Pe câmpul de lângă Mănăstirea Zamca a răsărit peste noapte o groapă clandestină de gunoi. Acesta aspect a fost sesizat de un cititor al cotidianului „Monitorul de Suceava”, care ne-a trimis şi câteva fotografii, surprinse chiar în momentul în care mai multe persoane au venit cu o camionetă şi descărcau resturi de la o construcţie.

„Datoria mea de cetăţean al acestui oraş este să sesizez aceste probleme, dar cum băieţii s-au mişcat prea repede pentru a putea chema poliţia, am decis să apelez la o cale publică, care sper să aibă şi un răspuns din partea autorităţilor. Degeaba avem un oraş frumos, cu monumente abia recondiţionate, dacă lângă ele e plin de gunoi. Sper să îmi împărtăşiţi indignarea şi sper ca aceste imagini să ajungă măcar la Colţul de ruşine!”, este semnalul de alarmă tras de cititorul ziarului nostru.

Din fotografiile surprinse sâmbătă, în jurul orei 14.00, se observă mai multe persoane care aruncă gunoiul pe care l-au transportat cu o camionetă marca Citroen, cu numărul de înmatriculare BT-96-MAT. 

În cursul zilei de ieri ne-am deplasat pe Zamca, iar imaginile de lângă mănăstirea aflată în zonă sunt extrem de grăitoare şi elocvente.

Maşinile care au descărcat gunoiul au venit pe un drum existent între Mănăstirea Zamca şi Hotelul Zamca şi au intrat pe câmpul care duce spre Casa Judeţeană de Pensii Suceava fără nici un fel de problemă. Şi asta pentru că bariera care exista cândva acolo şi limita accesul autovehiculelor a fost dată la o parte, astfel încât acum nu mai există restricţii.

Şi cum se întâmplă cu fiecare groapă de gunoi, câinii vagabonzi şi-au făcut imediat apariţia şi au pus stăpânire pe zonă. Iar ceea ce trebuia să fie un eventual loc de plimbare şi relaxare pentru suceveni tinde să devină un uriaş depozit de gunoi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Groapă de gunoi clandestină lângă Mănăstirea Zamca.
 Vizualizări articol: 2562 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Groapă de gunoi clandestină lângă Mănăstirea Zamca5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo cetateanului care ii pasa! trimis de
( 8 apr 2013, 13:44:32
Un sincer bravo cetateanului care a avut curajul sa fotografieze pe unii dintre cei care arunca gunoaie pe terenuri publice. Prea putini oameni din urbea Sucevei, apasati de nevoile zilnice si de indiferenta, se mai sinchisesc sa semnaleze incalcarea legii de catre asemenea indivizi. Astept articolul care sa ne informeze cati ani de puscarie au luat cei vinovati.
2.   Dezinteresul conducatorilor!? trimis de
( 8 apr 2013, 15:23:47
Lipsa de cultura in general si mai ales de cultura civica dar si preocuparea perpetua a sefilor pentru a se imbogati, a dus ca Suceava sa involueze si sa arate ca o aglomeratie de sate ....
2.1  RE: Dezinteresul conducatorilor!? trimis de
( 8 apr 2013, 15:35:01
Tara lu' Papura Voda - fiecare face ce vrea fara sa suporte vreo consecinta... Emigrati cat mai puteti!
3.   Atitudine trimis de
( 8 apr 2013, 15:33:25
OK. Si se pare ca aici se opreste totul, nu se pot sesiza autoritatile competente sa gestioneze situatia creata. Si chiar daca se seziseaza vreo autoritate, sunt sigur ca se va ramane la stadiul de dosar. Penal.
4.   Trimis trimis de
( 8 apr 2013, 19:48:18
POTI CERE CEVA BUN SIMT SI PUTINA EDUCATIE DE LA O PARTE DIN ROMANI?TARANI SI GHIOLBANI PROSTI S-AU NASCUT SI POTI SA-I DUCI IN ORICE COLT DIN LUME CACI VOR RAMINE ASA CUM SINT.SINT CURIOS DACA ACESTOR GHIOLBANI AR AVEA CURAJUL SA LE DUCA CINEVA GUNOAIE SI RAHAT IN FATA CASEI LOR CUM AR REACTIONA?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei