Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 74 (5281)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Din nou probleme

Drumuri închise şi restricţii de circulaţie din cauza vântului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Iarna nu se dă dusă din Suceava, deşi mai sunt câteva zile până la finele lunii martie. Din cauza vântului puternic care a suflat ieri după-amiază, pe mai multe drumuri din judeţ se înregistrau probleme serioase. Ca urmare a sulurilor de zăpadă formate pe carosabil, două drumuri judeţene au fost închise, respectiv DJ 291 A Siret – Frătăuţii Noi, în porţiunea Climăuţi – Frătăuţii Noi, şi DJ 209 K, pe raza comunei Burla. De asemenea, pe câteva sectoare de drum naţional se circulă cu restricţie de 7,5 tone. Această restricţie era valabilă pe DN 2 Siret – Grăniceşti, pe DN 2 Suceava – Fălticeni şi pe DN 17 A Rădăuţi – Ratoş.

În jurul orei 20,00, au fost ridicate restricţiile de tonaj pe drumurile Siret-Grăniceşti şi Suceava- Fălticeni, pe aceste rute circulându-se ulterior în condiţii normale.

Probleme s-au înregistrat şi în privinţa alimentării cu energie electrică. Aseară se înregistrau 23 deranjamente colective pe linii de joasă tensiune, fiind afectaţi 500 de consumatori. „Avertizarea de cod galben de vânt a reactivat permanenţa la Comandamentul operaţional şi orice persoană care doreşte să se informeze asupra situaţiei drumurilor poate suna. Se intervine cu utilaje şi material antiderapant pe sectoarele de drumuri cu probleme, iar echipele E.On sunt în teren pentru a remedia deficienţele. Echipajele de poliţie sunt de asemenea prezente pentru a monitoriza circulaţia pe drumurile unde se înregistrează dificultăţi în trafic ”, a declarat Florin Sinescu, prefectul judeţului Suceava.

Comandamentul Operaţional Judeţean Suceava, acolo unde se centralizează toate informaţiile legate de problemele generate de această iarnă târzie, poate fi contactat de orice persoană la telefonul 0230 218 022 sau faxul 0230 523 455, dar şi la adresa de e-mail: situatii.urgenta@prefecturasuceava.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drumuri închise şi restricţii de circulaţie din cauza vântului.
 Vizualizări articol: 2268 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Drumuri închise şi restricţii de circulaţie din cauza vântului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei