Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 69 (5276)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Victimă

Încă o bătrână lăsată fără toţi banii din casă de „băiatul de la Gaze”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un fals angajat al E.ON Gaz, care a bătut la uşa unei femei în vârstă de 84 de ani şi i-a intrat în casă sub pretextul că trebuie să verifice eventuale scurgeri de gaze, i-a furat octogenarei suma de 7.400 de lei.

Furtul vine la  două săptămâni după un caz asemănător. Atunci, „băiatul de la Gaze” a dat o lovitură la fel de mare, furându-i unei bătrâne în vârstă de 90 de ani suma de 7.000 de lei. Ambele furturi s-au petrecut în apartamente din municipiul Suceava, autorul, rămas cel puţin deocamdată necunoscut, vizând persoane vârstnice, care locuiesc singure.  

 

I-a „verificat” cutia cu economii din dulapul aflat în sufragerie 

Vinerea trecută, în jurul orei 13.00, Clemansa R., în vârstă de 84 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat poliţia că o persoană necunoscută i-a furat din locuinţă suma de 7.400 de lei. Din ancheta ulterioară a poliţiei a rezultat că în aceeaşi zi, în jurul orei 11.00, la uşa femeii a bătut un bărbat care s-a recomandat a fi de la societatea de gaz şi a invocat necesitatea efectuării unor verificări la instalaţiile şi aparatele de gătit. În casă, hoţul a stat în jur de 20-25 de minute. Bătrâna nu a sesizat nimic în  neregulă până când postaşul i-a bătut la uşă.

„La scurt timp după plecarea persoanei necunoscute, poştaşul i-a adus părţii vătămate pensia pentru handicap, iar în momentul în care a intenţionat să pună banii la locul lor, a constatat lipsa sumei de 7.400 lei pe care o păstra într-o cutie din dulapul aflat în sufragerie”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

„Atragem încă o dată atenţia cetăţenilor să dea dovadă de responsabilitate şi să nu permită accesul în locuinţă persoanelor necunoscute care pretind a reprezenta diverse instituţii sau organizaţii. Recomandăm cetăţenilor să solicite documente justificative şi legitimaţii de serviciu care să ateste calitatea invocată de persoanele care pretind că reprezintă diverse instituţii sau prestează anumite activităţi”, a declarat inspectorul principal Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă o bătrână lăsată fără toţi banii din casă de „băiatul de la Gaze”.
 Vizualizări articol: 1562 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Încă o bătrână lăsată fără toţi banii din casă de „băiatul de la Gaze”5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei