Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 66 (5273)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Câmpulung Moldovenesc

Peste o sută de elevi au participat la Concursul interjudeţean IT Elite, ediţia a II-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Peste o sută de elevi au participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la Concursul interjudeţean IT Elite, ediţia a II-a, organizat de un grup de liceeni de la Colegiul Naţional “Dragoş Voda” din Câmpulung Moldovenesc. Concursul a avut mai multe secţiuni: Cunoştinţe TIC (Tehnologia Informaţiei şi a Comunicaţiilor) şi PowerPoint, Film, Pagini Web, Fotografie şi Photoshop. Ideea de organizare a concursului a venit la initiaţiva elevului Alexandru Rotariu (întreaga echipă de organizare fiind îndrumată de profesorii Marieta Sabie şi Gabriel Anastasiu), după participarea la diverse concursuri, pornind de la întrebarea: “Dacă ei pot, noi de ce să nu putem?”. Taxa de înscriere de 10 lei, după cum ne-au spus organizatorii, a permis elevilor să „intre” la una, două sau chiar la toate cele şase secţiuni ale concursului.

La IT Elite, ediţia a II-a, au participat elevi din diverse licee şi colegii din judeţ, dar nu numai: Colegiul Silvic „Bucovina” din Câmpulung Moldovenesc, Colegiul Militar „Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, Liceul Tehnologic Nr. 1 Câmpulung, Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava, Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava, Colegiul “Alexandru cel Bun” Gura Humorului, Colegiul Naţional “Nicu Gane” Fălticeni, Colegiul Naţional „Ferdinand I” Bacău şi gazda evenimentului, Colegiul Naţional „Dragoş Vodă”. Toţi participanţii s-au prezentat foarte bine în concurs, iar ocupanţii locurilor I, II şi III au fost răsplătiţi cu medalii şi premii în bani (între 50 şi 150 de lei). Secţiunea de fotografie a organizat o expoziţie cu feed-back la care au participat toţi elevii Colegiului „Dragoş Vodă”.

 

Evenimentul, un real succes

Eleva Andreea Carpiuc, din clasa a X-a A - „Dragoş Voda”, ne-a spus că întreaga manifestare a fost o reuşită. „Cu ajutorul conf. dr. ing. Constantin Filote, de la Universitatea <Ştefan cel Mare>Suceava, care a fost şi preşedintele comisiei noastre de jurizare, concursul cu peste 100 de participanţi a fost un real succes. Tindem să credem că sprijiniţi, începând cu ediţia a II-a, de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, concursul nostru va continua cu mai multe ediţii şi va fi introdus în calendarul de activităţi extraşcolare pentru anul şcolar care urmează, bucurându-se de participarea cât mai multor IT Elite”, ne-a spus Andreea Carpiuc.

Organizatorii au în vedere şi înfiinţarea unui blog, pentru a oferi mai multe informaţii despre concurs participanţilor şi celor interesaţi. Sponsorii concursului IT Elite au fost Generali Asigurări, Diastin, Edelweiss şi primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste o sută de elevi au participat la Concursul interjudeţean IT Elite, ediţia a II-a.
 Vizualizări articol: 873 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Peste o sută de elevi au participat la Concursul interjudeţean IT Elite, ediţia a II-a5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei