Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 26 (5233)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dosar penal

Poliţist comunitar în uniformă, prins beat la volan în faţa sediului Poliţiei Câmpulung

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un poliţist local din municipiul Câmpulung Moldovenesc a fost prins beat la volan de o patrulă rutieră, la doi paşi de sediul poliţiei municipale. Poliţistul local, cu grad de inspector superior, se afla la volanul maşinii personale, în uniforma de serviciu, la aproximativ două ore după ce a ieşit din tura de noapte.

Ieri dimineaţă, un echipaj de la Compartimentul Rutier al Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc, compus din subinspectorul Andrei Attila Boico, şeful compartimentului rutier, şi agentul-şef Nicolae Strugar, a efectuat un control pe străzile din municipiu, pentru depistarea şoferilor băuţi. În jurul orei 10.00, echipajul rutier se afla pe Strada Trandafirilor, cea care trece prin faţa sediului Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc şi cel al detaşamentului local de pompieri.

La volanul unui VW Golf a fost observat un bărbat în uniformă de poliţist local. Maşina a fost trasă pe dreapta, la volan fiind identificat Nelu Andronic, în vârstă de 52 de ani, inspector superior în cadrul Poliţiei Locale Câmpulung Moldovenesc. Poliţiştii l-au pus să sufle în etilotest, rezultând o concentraţie de 0,65 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Din ancheta derulată de poliţie a rezultat că şoferul băut a fost de serviciu în noaptea de joi spre vineri.

 

Anchetă internă la Poliţia Locală Câmpulung Moldovenesc 

La faţa locului a fost chemat imediat şeful poliţiei locale, Cristian Bălan.

“Colegul a ieşit din tura de noapte la ora 8.00. Avem date că acesta era băut încă din timpul serviciului, însă pe această temă am demarat o anchetă internă pentru a stabili cu exactitate dacă acest lucru se verifică”, a declarat Cristian Bălan.

El a precizat că Nelu Andronic este angajat la fosta poliţie comunitară Câmpulung Moldovenesc încă de la înfiinţare, în 1994.

Pe numele poliţistului prins beat la volan poliţiştii rutieri au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoane care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 grame per litru alcool în sânge.

De precizat că, după ce a fost verificat cu etilotestul, poliţistul a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Mai trebuie spus că anul trecut Nelu Andronic, poliţistul prins băut, a fost unul dintre semnatarii unei plângeri la Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava, în care reclama condiţiile de munca impuse de şeful său, Cristian Bălan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţist comunitar în uniformă, prins beat la volan în faţa sediului Poliţiei Câmpulung.
 Vizualizări articol: 4220 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 8 voturi
Poliţist comunitar în uniformă, prins beat la volan în faţa sediului Poliţiei Câmpulung3.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 2 feb 2013, 11:07:21
Definiţi (şi limitaţi) de alergarea după eficienţă
Unii comemorează aniversări alţii aniversează comemorări
Ajunşi în stadiul că tot ce contează-i o bună audienţă
Uităm că ascensiunea nu se face cu liftul..ci pe scări

Fiindcă ne măsurăm timpul în distanţa dintre 2 rate
Fiindcă ne analizăm anturajul doar cu prejudecăţi
Fiindcă ne salvăm (sic! ) “din vorbe” nu prin fapte
Ne vom deizntegra (corso) în 22 de mil. de bucăţi

În ritmul vieţii inima nu mai bate .. se zbate !
Porţiile homeopatice de dezastre, doar, îi satisfac
Pe cetăţenii practicanţi (fără practică, în realitate )
Căci n-ajută pe alţii şi nici pentru ei nimic nu fac

( p.s. : nu prea era ăsta pt. prima pagină de ziar
Ce dreq ?! E ca Hamlet vs un poliţist comunitar )happy

Timpul, drogat şi leneş ca o gaie, se scurge tiptil
Ne citim unii altora "molifte" prefăcându-ne afectaţi
Nu vă doare ? luaţi în loc de bromură ..scobutil !
Şi mişcaţi-vă naibii c u r u’ ! ( că-n cimitir o să tot staţi)

2.   Agramatul meu preferat!! trimis de
( 2 feb 2013, 13:57:20
,,Ne vom deizntegra ,,...corecteaza`ti dejectiile imputite si ilogice zabalosule,ai pretentii de scriitor!!!
2.1  RE: Agramatul meu preferat!! trimis de
( 2 feb 2013, 14:37:49
aaa, ştii să citeşti ? (ne)zăbălosule, e bine
şi ... nu, nu am pretenţii de scriitor
e scris la "prima mână", dar un prost ca tine
vrea doar să fie (că-i bou) .. convingătorhappy
2.2  RE: Agramatul meu preferat!! trimis de
( 2 feb 2013, 16:47:34
..efectiv am dat cu ochii de,,opera,,ta purulenta si am vrut sa-mi demonstrez ca am dreptate inca odata!!!
Am citit mecanic ficare cuvant fara sa incerc sa inteleg laturile tale de pork hidos!!...si uite asa,te-am turnat din nou pocaila!!laughing)))))))))))))))))))
2.3  RE: Agramatul meu preferat!! trimis de
( 2 feb 2013, 17:03:35
Bre abcESEdare , bre !!! Cand doi iti spun ca esti beat , te duci la nani . Daca SI Sanchez a observat ca encefalul tau moale este UN MARE ABCES PURULENT , inseamna ca ceva nu-i in regula cu tine . Baietas, ar fi cazul sa consulti un psihiatru , ca psihologii nu mai au ce sa le faca unora ca tine . Si inca ceva !!! Se pare ca UNICUL BOU care incearca sa fie convingator aici esti tu .
P.S. La materiile fecale pe care le afisezi zilnic aici , am ajuns la concluzia ca esti nehormonat . De multa vreme stau si ma gandesc de ce ai ajuns in halul asta de ratat , dar cand am vazut raspunsul plin de inteligenta pe care i l-ai dat lui Sanchez , mi-a sarit in ochi expresia "prima mana" si am realizat ca ea , draga de ea - "prima mana" e unica ta experienta sexuala ...
2.4  RE: Agramatul meu preferat!! trimis de
( 2 feb 2013, 17:17:25
:)))))))))))))))) uite ca asta cu,,mana,, mi-a scapat!!!
Eu tin minte o explicatie de-a ,,poietului,,...una foarte veche dar care mi-a indicat un reper important in concluzia mea despre DEBILCEDAR...,intrebat de un cititor (consternat de atitudinea sa mizerabila)de ce e atat de inversunat,expicatia a venit fulger;,,de vina e sistemul ticalosit,,!!!
Cand i-am subliniat faptul ca nu putem sa dam vina pe oricine pentru greselile si gafele vietzii noastre...am fost acuzat ca ma plateste Flutur ca sa fac propaganda pe forum..in acel moment mi-am dat seama ca ma,,cert,,cu un exemplu clasic de sindrom Down !!!!!
2.5  RE: Agramatul meu preferat!! trimis de
( 2 feb 2013, 18:07:06
( trebuie să recunosc ) sunt teribil de amuzat
cum duceţi voi la rang de savantlâc prostia
sunteţi aşa ridicoli încât nici nu mă simt lezat
(şi) datorită vouă-i aşa cum e, azi, Româniahappy

2.6  RE: Agramatul meu preferat!! trimis de
( 2 feb 2013, 18:24:50
...noroc totusi ca mai exista si oameni ca tine care resping ideea unul,,savantlac,,deghizandu-l in prostie doar ca sa-si scuze iesirile astea puerile!!!
Tu esti un adevarat contrast..:)))
Inca ceva,nu cred ca esti teribil de amuzat,eu zic ca tocmai ti-ai  ☭ t o tastatura peste bot...si faci crize de spasmofilie cu draperiile trase si usa bine incuiata!!...asta-i genul tau pisarcosule,nu trebuie sa fii mare psiholog,e evident !!
2.7  RE: Agramatul meu preferat!! trimis de
( 4 feb 2013, 09:58:39
Bravo Sanchez!!!
3.   Reglari de conturi trimis de
( 2 feb 2013, 14:09:32
Mnicipiul e mic,DESI E LUNG SI LAT,iar raza de patrulare e redusa pentru toate structurile ce patruleaza pe o portiune de 200 metrii liniari. Se bate politia locala, politia nationala, si ..... celelalte structuri cu raspandacii si nevestele lor.Intre 05-07 a.m m ei au cotloane care se incaleca. Lupta lui cu Dumitrescu si ai lui l-a costat. Televiziunile nationale n-au spus nimic fiindca inca e lasat in silenti -stampa.Jeguri de bugetari de fosti si actuali mizerabili securisti care nu fac nimic in afara de a nenorici bugetul local cu salarii si pensii supra umflate si activitate 0(zero) . Asta este o mladita a caracatitei locale. E periculos cand incep sa se manance intre ei.
3.1  RE: Reglari de conturi trimis de
( 2 feb 2013, 14:23:16
Corect!!
4.   ,,COMPASIUNE' trimis de
( 2 feb 2013, 14:44:27
TREBUIE CREZUTI SI EI,DEOARECE DUC GREUL GUBERNEI.PE LANGA PAZA BLOCURILOR ANL,MISIUNE DESTUL DE PERICULOASA,POATE COBORI ORICAND URSUL DIN PADURESAU VREUN BETIVAN INTARZIAT SA TREACA PE LANGA MASINA[ IN CARE DORM SI SE INCALZESC-DE UNDE ATAT COMBUSTIBIL?],SI SA-I MAI SPERIE IN SOMN,POT REZULTA BOLI DESTUL DE GRAVE.
LANGA SEDIUL GARDIENILOR DIN INCINTA ,,COLHOZULUI EROTIC'',LA APROX 10 M,''OILE COMUNITARE'' SI-AU REZOLVAT PROBLEMA ADAPOSTULUI IN ACEASTA IARNA,S-AU CAZAT IN FOSTA SECTIE DERMATO,LASATA IN NPARAGINA DE PESTE 12 ANI.AVAND IN VEDERE FAPTUL CA POTAILE AU ACCES SI LA ETAJUL SUPERIOR SI MANSARDA,PROBABIL AU VAZUT CE SE EXECUTA PRIN ,,COLHOZ'' SI AU TRECUT SI ELE LA FAPTE.URMEAZA FATACIUNILE,IAR GREUL PROBABIL CADE TOT PE CEI DIN APROPIEREA LOR-MOSITUL,ALPTAREA,NASITUL,A
5.   COMPLETARE trimis de
( 2 feb 2013, 14:55:57
AVAND IN VEDERE FAPTUL CA IN URMA ACESTOR ,,CHIRIASI'' REZULTA DESTULA MIZERIE[ADUC OASE DE LA BUNCARUL DE GUNOI-TOT VREO 10 M DISTANTA],NEMAIVORBIND DE PARAZII DE PE EI[VIS-A-VIS FUNCTIONEAZA GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT,SC SPECIALA,LIC IND.+PUZDERIA DE CARCIUMI],SOLICITAM DSP LOCAL O INCURSIUNE INOPINATA SI SANCTIONARE IN REGIM DE URGENTA A PRIMARIEI SI A CELOR REPONSABILI CU ,,DISPARITIA'' FOSTULUI ADAPOST,INCLUSIV FIRMA DE ECARISAJ PE CARE NU A VAZUT-O NIMENI NICIODATA IN ACTIUNE.
NU DE ALTA ,DAR LA PUZDERIA DE CARCIUMI MAI BEA PERSOANE ZILNIC-ACELEASI SI S-AR PUTEA DIN CAUZA ,,AMORTELII' SA NU MAI SIMTA ATACUL PARAZITILOR,IAR LA UN MOMENT DAT RISCA SA RAMANA FARA SANGE IN CORP.
ATUNCI O SA-I VEDEM PLUTIND PRIN GUBERNA SEMAFORIZATA CA SI PE DONATORII DE SANGE,FIDELI MINISTERULUI SANATATII!
6.   COMPLETARE LA...COMPLETARE trimis de
( 2 feb 2013, 15:09:07
PANA SPRE SFARSITUL MILENIULUI,CAND SE VA DA IN FOLOSINTA OBIECTIVUL,CHIAR E ATAT DE GREU SUNT DE BARICADAT INTRARILE ACOLO,SI ASA ,,ADMINISTRATIA COLHOZULUI'' IERNEAZA PE BANI PUBLICI ACOLO FIIND SI PENSIONARI [CU MULTA DISCRETIE-BINEINTELES] +FEMEIE DE SERVICIU,CE AU DE FACUT TOATA ZIUA???
STIRILE DIN CARTIER SI ASA LE PRIMESC LA TIMP,IAR LA PRIMARIE POT FI TRANSMISE SI TELEFONIC IN SCURT TIMP,NU NECESITA SI DEPLASAREA INTR-ACOLO.DOAR DIMINEATA MAI AU APROX. CATE O ORA DE LUCRU,CAND EXECUTA ,,BULLITOUR''-UL PRIN GUBERNA SEMAFORIZATA,IN REST ,TRAI PE VATRAI-NENICA,PREAFERICITUL CONTRIBUABIL ARE DE GRIJA SA NU INTARZIE CU IMPOZITU'.
7.   IERTACIUNE trimis de
( 2 feb 2013, 15:12:17
SE PARE CA,ACENZORITEI E ,,PE FAZA''SI TOCMAI L-AM VISAT ATAT DE RAU,PARCA IL OPERASE CINEVA CU O DRUJBA-SI ASTA NU-I BINE!
LA ,,COMPASIUNE''-NASITUL,ADOPTIA
8.   SUGESTIE DE WEEK END trimis de
( 2 feb 2013, 15:44:54
SUGERAM PE ACEASTA CALE,TAIETORILOR DE FRUNZE LA CAINI,DIN SEMIPRIMARIE,CU OCAZIA FESTIVALULUI,,INTALNIRI BUCOVINENE'',SA INCERCE SA LAMUREASCA PARTICIPANTII CAT SI TURISTII SA ADOPTE CATE O ,,MIOARA COMUNITARA'',DANDU-LE DREPT BONUS SI CATE 2-3 PERECHI DE PARAZITI.SI ASA SEMIPRIMARIA NU SE STIE DACA VA MAI PUTEA ACHIZITIONA FRUNZE,IAR ACEST COMPARTIMENT DACA VA MAI AVEA CE TAIA.NUMAI ASA VOM MAI PUTEA REDUCE EFECTIVUL DE ,,OVINE'' PTR CARE SE PERCEPE IMPOZIT,INCEPAND CU 1 FEBR.
CEI CE TRUDESC LA ACEST COMPARTIMENT,NU TREBUIE SA SE OFENSEZE LA OBSERVATIILE CRITICE CONSTRUCTIVE,PE CARE LE CITESC GRATUIT.
SI IN SF,SCIPTURA SCRIE CA ,,OILE RATACITE TREBUIE ADUSE INAPOI LA TURMA''.
POATE CONFIRMA SI UN CONSILIER JUDETEAN ACEST LUCRU,D-NIA SA FIIND EXPERT INTR-ALE OIERITULUI,FARA A MAI PUNE LA SOCOTEALA ,,ABONAMENTUL''LA FUNCTIA DE CONSILIER SI CASTIGAREA DE FIECARE DATA A LICITATIILOR PRIND PASUNATUL PE TERENURILE SEMIPRIMARIEI.CAT DESPRE SUBVENTII LA HA,CU ALTA OCAZIE!
UN WEEK END FARA PARAZITI!
9.   Da nu-s vinovat!!! trimis de
( 2 feb 2013, 17:58:30
Nu te speria dle inspector la expertiza va iesi 0% in aerul expirat
10.   Wax ! trimis de
( 2 feb 2013, 18:36:56
Pentru mine,simplul nume de POLIȚIE reprezintă ceva.Știu cine sunt,știu cu ce se mănâncă, știu cu ce se ocupă.Dar să-mi spui tu mie de Poliție comunitară,asta mă duce cu găndul la câinii vagabonzi comunitari,niște scursuri .Ăștia alt lucru nu au mai bun decât să trăiască pe banii noștri.Sunt cei care au fost dați afară din adevăratele structuri ale ministerului de interne,niște depravați și lingăi.Un lingău mai mare ca ei îi ține în spate pentru că,de...face sula bocanc !Treceți și munciți neisprăviților !Nu profitați de munca românilor.Ce rol aveți voi analfabeților?Habar nu aveți măcar să faceți un proces verbal.Bâta e de voi ciobanilor!
11.   Parere trimis de
( 2 feb 2013, 19:17:25
La fosta Politie Comunitara si la actuala Politie locala, se pare ca s-au platit si se platesc diverse polite... Unul din cei vizati este Andronic care atat timp cat a fost oarece sef, a "potcovit" si el cat a putut... Acum lucrurile se intorc iar acest om, periodic, da prilejul sa fie prins calcand pe bec. Asta este daca stiindu-te vizat ba dormi in masina in timpul serviciului, ba conduci sub influenta alcoolului... Prostia ia se plateste... Totusi, din articol am inteles ca "poliţiştii l-au pus să sufle în etilotest, rezultând o concentraţie de 0,65 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat" si ca "pe numele poliţistului prins beat la volan poliţiştii rutieri au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoane care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 grame per litru alcool în sânge". Este 0.65 mai mare decat 0.80?

12.   Abc in dar trimis de
( 3 feb 2013, 11:40:07
Abecedar lasa-i !Nu ai cu cine dom'le!Niste inculti!Ei apreciaza doar operele Biancai Dragusanu si emisiunea culturala a lui Capatos!Gramatica au facut-o cu Vanghelie,ce pretentii poti avea?
13.   .... trimis de
( 3 feb 2013, 11:48:08
Sanchez profesore,corecteaza-ti si tie greseala gramaticala facuta din nestiinta si nu din graba(ca cea a lui Abc)!In cazul tau "odata" se scrie de fapt "o data"!e mult de scris sa oti explic si de ce....Stiu ca o sa te agiti...dar nu suport profesorii online care ameninta de dupa tastatura!Sa ma scuzi daca te-am suparat!ps:pe bune!
14.   Sa iti trimis de
( 3 feb 2013, 11:50:38
Sa iti.ma scuzi ca ma grabesc,da?
14.1  RE: Sa iti trimis de
( 3 feb 2013, 14:56:22
vechea ta strategie de rahat,apari sub alt nume si-ti iei singur apararea ,te feliciti si te incurajezi:))) Ai uitat ca te-am mai turnat pocaila cu,,scrie Abecedare,scrie,,:)))
Si daca te uiti acum cu ochii aia ai tai tampi,plin de uimire,intrebandu-te cum de imi tot dau seama ca e vorba tot de tine...raspunsul e simplu,ESTE IMPOSIBIL SA MAI EXISTE CINEVA CARE SA TE SUSTINA SI SA TE PLACA!!!! Ciudat,nu?:)))))
,,e mult de scris sa oti explic si de ce....,,nah,ca iar ai gafat poietule!!laughing)))
Ai senzatia ca daca ai setat acolo United Kingdom toata lumea va crede sharada asta ieftina?:))) Ma sterg ca ☭ cu respectele tale!!
P.S ...daca ai senzatia ca sunt un profesor care sta ascuns dupa tastatura pune-ma putin la incercare...subnutritule!!Ce nu mai suporti tu,te rog scrie DEBILCEDARE,scrie,scrie aici tot,varsa-ti naduful,noi suportam cu stoicism,nu te mai razbuna pe comp !!laughing)

15.   Tarfe cu pretentii!! trimis de
( 3 feb 2013, 15:09:42
Ideea e cat se poate de simpla,in momentul in care ai nesimtirea sa faci publice pe un forum traumele tale psihice sub forma unor rime sinistre si fara nici o noima..macar fa-o la modul corect gramatical(noi restul fiind indulgenti cu dezacordurile si anomaliile de rigoare)!!
Ca mai gresesc,eu,altul..nu prea are importantza,in principiu sunt slabe sanse sa citeasca si altcineva ce postez...dar cand vezi niste,,strofe,,cracite pe aici..(presupunand ca nu te-ai mai izbit vreodata de ABCDAR si de,,operele,,sale)..ai tendinta sa citesti...
Si acum concluzia sau esenta dezbaterilor noastre calomnioase...de ce ☭  mea trebuie sa ma usture pe mine sau pe altul retina cand esti indus in eroare de asa un hermafrodit si faci gafa sa scapi ochiul pe dejectiile lui??????????
16.   :-) trimis de
( 3 feb 2013, 22:58:08
Sanchez multumesc pentru cuvintele frumoase,dar chiar sunt alta persoana!Vad ca ito place sa duci razboaie pe mai multe fronturi,totul e un atatc la tine!De ce esti asa pornit impotriva tuturor?Crede-ma ca nu sunt deloc subnutrit,daca asta e o grija de a ta!E urat,ca ascuns dupa o tastatura,sa arunci cu injurii si fel si fel de dejectii!Pare un pic josnic,lipsit de barbatie!Dar tu stii mai bine!
17.   .... trimis de
( 3 feb 2013, 23:00:14
Importanta nu importantza!
17.1  RE: .... trimis de
( 3 feb 2013, 23:08:53
Crede-ma ca daca ar exista si o alta posibilitate decat cea virtuala..mi-ar fi mult mai la indemana!! ,,ito / atatc,,...offf,mi-ar place enorm sa iti indic ce e aia barbatie!!
17.2  RE: .... trimis de
( 3 feb 2013, 23:11:07
...si daca intr-adevar esti o cu totul alta persoana fatza de duhoarea aia de``poiet``..e cu mult mai grav,sunteti doi la fel!!!!
17.3  RE: .... trimis de
( 3 feb 2013, 23:14:19
Iti raspund asa pe etape...ca sa intzelegi,nu sunt pornit impotriva tuturor,nu incerca sa generalizezi in avantajul tau personal,doar ca ma agreseaza efectiv mizeria umana ce tot incearca cu disperare sa imbrace straie de narator!!!...nici tu nu esti departe!!
18.   .... trimis de
( 4 feb 2013, 03:04:39
Sa treiesti maestre!Deduc ca "live" esti invincibil!Adori mirosul de testosteron si adori sa pui la punct cei ce nu sunt pe aceeasi lungime de unda!Eu doar atat iti zic...dupa care o sa incerc sa nu mai dau cura provocarilor tale:intr-o zi vei intalni (in viata reala...da exista)pe cineva care te va trezi la realitate!Eu ma bucur enorm ca distanta ne desparte...nu de alta..dar nu prea accept scuzele tardive!Pe cuvant ca nu am nimic cu tine...in incheiere o sa ma scuz ca m-am bagat in seama,e ok asa?
18.1  RE: .... trimis de
( 4 feb 2013, 03:20:48
E ok cumva,sa stii ca nu e atat de ireala o intrevedere pe bune!!
Nu te mai pronunta vis a vis de viatza reala,stiu f bine ca exista,stiu sa-i fac fatza si mai presus de toate ar fi o satisfactie personala extrem de savuroasa sa iti arat ca genul meu de om...,nu cere scuze decat atunci cand o face din bun simt!!!!
Acestea fiind spuse...indica faptul ca nici eu nu,,halesc,,scuzele ironice..iar daca am lasat vreodata impresia ca am ceva cu tine...uite cum imi declansezi tu bunul simtz..!!!
E mai bine sa stii doar atat,ca sunt ,,profesorul,,ala online care se,,ascunde,,in spatele tastaturii!!..cruda realitate ti-ar strica ziua de munca crede-ma!!...si eu chiar nu accept scuze!! So,if you insist,i introduce myself officially !!
19.   .... trimis de
( 4 feb 2013, 03:51:49
Sanchez curaj
19.1  RE: .... trimis de
( 4 feb 2013, 05:48:09
daca vreodata vrei sa discutam pe tema asta la modul serios,just ask!!
20.   .... trimis de
( 4 feb 2013, 04:01:36
Stiam eu!
20.1  RE: .... trimis de
( 4 feb 2013, 05:04:51
Peace, My Friend !!
21.   Cata rautate si lipsa de intelegere trimis de
( 4 feb 2013, 09:42:19
Domnul politist s-a apucat de baut de la ultimele alegeri locale.Si asta de necaz ca nu a castigat fostul primar.Lasati omul sa-si inece amarul !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei