Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 26 (5233)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Ofertă

5 lei, şedinţa de salinoterapie la Salinele Roman din cartierul Obcini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Reprezentanții Salinelor Roman din cartierul Obcini al municipiului Suceava au pregătit o nouă ofertă promoţională pentru cei care vor să facă salinoterapie, o şedinţă la singura salina de suprafaţă din judeţ fiind de doar 5 lei de persoană. Oferta e valabilă doar pentru cei care au recomandare de la medicul de familie sau de la un medic specialist.

„Pot să vină persoane din municipiul Suceava, dar şi din tot judeţul. Cred că este un tarif unic în ţară şi tot ce pot să le recomand tuturor este să citească despre efectele salinoterapiei şi despre cât de benefică este o cură în salină, iar marele avantaj este că salina noastră este chiar în oraş”, a declarat Adrian Hâncu, administratorul salinei din Obcini, de pe Strada Slătioarei, lângă grădiniţa cu program normal.

Salinoterapia, explică Adrian Hâncu, este foarte bună pentru cei cu astm, inclusiv pentru copii.Alături de bolnavii de astm şi de cei cu alte probleme respiratorii, şi fumătorii înrăiţi se pot trata în camerele cu sare.

„Expunerea la aerul din salină stimulează eliminarea secreţiilor de la nivelul bronhiilor, reduce inflamaţiile şi iritaţiile căilor respiratorii şi calmează tusea. De aceea, specialiştii recomandă tratamentul în saline mai ales persoanelor cu astm bronşic, celor cu bronşită, cu sinuzită, cu infecţii ale urechii, cu amigdalită, precum şi persoanelor cu alergii precum rinita. Un alt beneficiu major al salinoterapiei este stimularea sistemului imunitar. Astfel, pe termen lung, această terapie tonifică organismul şi îl protejează de infecţii. De asemenea, inhalarea aerosolilor din saline reglează metabolismul şi ajută la tratarea unor probleme cauzate de stres, precum tulburările de somn şi anxietatea”, completează Adrian Hâncu.

La Salinele Roman, datorită concentraţiei mult mai mari de aerosoli salini, o oră de expunere echivalează cu patru ore în salinele naturale, temperatura de confort este stabilă, între 18-22 de grade, vară-iarnă, iar nu în ultimul rând, este eliminată fobia de adâncime.

Salina din Obcini a fost construită din tone de sare aduse de la Salina Slănic Prahova, iar în interior sunt două camere, una pentru adulţi şi una pentru copii.

„Organismul uman reacţionează diferit la terapie, în multe cazuri chiar după prima şedinţă. La început apare o tuse seacă, apoi scurgeri nazale şi în final tusea expectorantă, rolul salinei fiind acela de a ajuta la eliminarea secreţiilor cu care este încărcat aparatul respirator”, completează Adrian Hâncu.

Accesul la salina din cartierul Obcini se face prin programare telefonică la 0741 623 959.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 5 lei, şedinţa de salinoterapie la Salinele Roman din cartierul Obcini.
 Vizualizări articol: 2171 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 4 voturi
5 lei, şedinţa de salinoterapie la Salinele Roman din cartierul Obcini3.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Parca- i prea de tot... buna la toate! trimis de
( 2 feb 2013, 17:16:22
Aceleasi metode de abureala cind apare ceva nou, pentru a sfida concurenta! Toate astea cu mereu acelasi scop: de a stoarce bani.
A nu se uita ca, publicitatea, creste vizibil valoarea produselor si cota lor de sensibilizare a publicului credul si snob!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei