Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 20 (5227)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

Flutur a depus un amendament la buget pentru un studiu necesar construcţiei autostrăzii Focşani – Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a anunţat că a depus un amendament la proiectul Legii bugetului de stat pe 2013, care vizează alocarea sumei de cinci milioane de lei (50 de miliarde de lei vechi) pentru realizarea studiului de prefezabilitate necesar la construcţia autostrăzii Focşani – Suceava. Gheorghe Flutur a precizat că suma poate fi alocată din fondurile aflate la dispoziţia Secretariatului General al Guvernului, la capitolul Transporturi, pentru studii de prefezabilitate sau fezabilitate pentru astfel de investiţii. „Consider că  trebuie să începem demersurile pentru construcţia autostrăzii Focşani – Suceava. Este normal să începem cu studiul de fezabilitate, pentru că odată finalizat putem să obţinem finanţarea, din 2014, pentru construcţia acestui tronson de autostradă”, a declarat Flutur.

El a adăugat că autostrada Focşani – Suceava este inclusă în Reţeaua Trans-europeană de Transport TEN-T, iar din 2014 vor exista fonduri europene pentru începerea lucrărilor de construcţie.

De precizat că parlamentarii PDL Suceava au făcut amendamente de zeci de milioane de lei la proiectul Legii bugetului de stat pe 2013, care vizează alocări de fonduri pentru mai multe obiective de investiții din județ. Parlamentarii democrat-liberali au solicitat fonduri pentru rutele ocolitoare din Fălticeni și Rădăuți, pentru Centrul Cultural Bucovina, pentru lucrările la drumul Vatra Dornei-Broșteni, pentru lucrările la sala de sport a Colegiului Național ”Ștefan cel Mare” și pentru terminarea investițiilor la baza sportivă a Liceului cu Program Sportiv din Suceava și la pârtia de schi din Câmpulung Moldovenesc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a depus un amendament la buget pentru un studiu necesar construcţiei autostrăzii Focşani – Suceava.
 Vizualizări articol: 2622 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 11 voturi
Flutur a depus un amendament la buget pentru un studiu necesar construcţiei autostrăzii Focşani – Suceava4.0511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Off Off trimis de
(26 ian 2013, 11:17:21
Cat a furat Omida asta nesuferita, dar totusi a incercat sa faca ceva si pentru populatie, pe cand usl doar se cearta ca nu gasesc bani de hotel si masaj erotic in Bucuresti. In mandatul lui "Omida" se vorbea insistent de Autostrada Siret-Giurgiu care ar fi urmat sa fluidizeze traficul acesta anevoios. acum nu se mai aude nimic .... de ce ? ...
2.   Vai de noi... trimis de
(26 ian 2013, 11:25:57
Peste putin timp scapam si de iarna. Atunci stim cu totii cum vor arata strazile....Stiti cine va fi de vina? Bineinteles ca Flutur, pt ca majoritatea drumurilor au fost reabilitate pe cand era el la CJ.
USL-ul, adica aceste sageti la inaintare, nu vor fi in stare macar sa astupe acele gauri care deja sunt in asfalt, dar cu siguranta vor gasi tapul ispasitor si vor arunca vina pe fosta guvernare.
De cand sunt la puterea judetului, nu au venit cu nimic concret. Vai de capul nostru, cu asa gunoaie....
3.   * trimis de
(26 ian 2013, 11:34:45
proiecte gravate cu bune intenţii ( fără fapte )
asta a produs scurtcircuitul portocaliu !
d-asta mediul înconjurător e-ntr-un omnuprezent pustiu
acum,ce fac ?! vor doar să se vadă-n noapte

pe timpul ăla a mai fost o criză : una .. de nervi
promisiunile lor infectau până şi penicilinahappy
nu săriţi de cwr în sus punând pe ăştea vina !!!
priveşte cu ochii, însă cu raţiunea, doar, poţi să observi
4.   Nici 4 ani!!! trimis de
(26 ian 2013, 13:21:20
inteleg ca asfaltul din mandatul lui flutur nu tine macar 4 ani ?
iar de la asa zisa autostrada siret-giurgiu oare s-a facut un studiu de fezabilitate?
imi spune cineva ce a facut durabil acest om pentru judet(mai putin oul)?
nici macar organizatia judeteana a pdl-ului nu a fost in stare sa o conduca spre victorie!
5.   COMPLETARE trimis de
(26 ian 2013, 13:35:07
HARNIC OMU',CAND TE GANDESTI CA NU DEMULT S-A INAUGURAT AUTOSTRADA MAREA NEAGRA-MAREA CASPICA SI CEA BALTICA PANA HAAAAT DEPARTE TOCMAI LA MAREA NORDULUI.PE DN17 A INCEPUT DEJA CIURUIREA,IAR DECORUL SPLENDID INTRE POJORATA SI IACOBENI[URMARILE JAFULUI SILVIC],INTREGESTE TABLOUL TURISTIC!
TOV. FLUTUR,NU AI GASIT CEVA DE LUCRU IN GERMANIA ,PE LA FIRMA SAVA GMBH?????
DACA AI PLECA LA LUCRU,TI-AM RAMANE PROFUND RECUNOSCATORI!
DOAMNE AJUTA!
6.   COMPLETARE LA...COMPLETARE trimis de
(26 ian 2013, 13:38:15
DREPT BONUS,ITI DAM SI CENTRALA TERMICA SI BLOCURILE ANL SI STATIA DE EPURARE SI FOSTUL SI ACTUALUL PRIMAR,PTR CA NOI NU AVEM CE FACE CU EI SI CU ELE!
MAI GANDESTE-TE!
7.   Sunt şanse reale de ieşire din impas, impreuna! trimis de
(26 ian 2013, 15:37:18
Se vede ca Flutur este motivat si mai bine pregatit decat multi ce fac politica pe aici. Este un luptator si noi avem nevoie de cineva care sa ne puna la treaba! Are acel soi de putere imbinata cu demnitate la care orice politician ravneste. Munca depusa ii da dreptul sa spere la recunostinta oamenilor.
Oamenii sunt constienti de cit a construit Flutur pentru binele lor si admira dorinta manifestata de a continua pe mai departe cele incepute.
Cu conducatorii nostri, proiectele de modernizare a Bucovinei nu vor fi luate in seama, ne vor fi blocate la rind toate, pentru ca vor hotari impotriva noastra cei din Olt, Vrancea si Teleorman !
Pina acuma numai Flutur a avut curajul sa-i infrunte cu proiecte si sa se bata pentru implementarea lor!
Sud-isti n-au vrut si nu vor sa avem autostrazi prin Bucovina, au grija lor, sa fie numai la ei. Doar ei sa aiba peste tot autostrazi, constructii deosebite, peste tot acolo, prin Bucuresti!
Pentru Moldova nu se gasesc niciodata fonduri ca deh, nu-s bani! Moldova este lasata mereu in saracie pentru ca moldovenii sunt blegi si tac!
Ei isi fac acolo in SUD tot ce vor: autostrazi, constructii deosebite !
In Moldova foarte rar se face cite ceva, aproape nimica...totdeauna doar prin forte proprii si mereu este tinuta in mare saracie.

Aeroportul de la Salcea a ,,inghetat”, soselele peste tot sunt subdimensionate, la autostrazile spre Cluj si Iasi s-a renuntat pentru totdeuna!

Flutur este cel care a incercat o schimbare de atitudine si a avut si curaj, a adus cum a putut ceva bani! Dar cu o floare nu se face primavara!

7.1  RE: Sunt şanse reale de ieşire din impas, impreuna! trimis de
(26 ian 2013, 20:21:39
Cati isi dau seama de ce a facut Flutur? Putini sunt aia....Unii il acuza ca nu tine asfaltul, bla bla bla...de parca el a asfaltat...Asa este la noi legislatia in constructii, daca nu se pretinde garantie si daca legislatia nu prevede sanctiuni, sau cel putin nu se aplica, atunci cu siguranta de vina e dl Flutur... Marza a fost mai bun ca a facut mai multe...adica face...ii da ordine lui tovarasul Nechifor.
Apropo...Cred ca daca ar merge umflatul la Bucuresti, cu vreo cerinta ceva , il ia Ponta la bataie si la fugareala...
8.   .................................. trimis de
(26 ian 2013, 22:12:19
Radu mătii eşti în parlament. Acum nu comentezi ???
8.1  RE: .................................. trimis de
(27 ian 2013, 12:18:56
Tov. Baisanu e la capitala si negociaza cu nenorocitul de guvern masa calda pt toti elevii din scolile primare. S-a rezolvat problema cu cantinele, urmand sa se rezolve si problema cu apa calda. Asatea sunt nimicuri in raport cu servetelele si scobitorile aferente. Se duc negocieri puternice pt furnizarea de sare....
Toate astea sunt informatii pe surse....big grin
9.   Osanale de la Symmetrica trimis de
(27 ian 2013, 14:28:18
Dl Ifrim Catalin Adrian...head office la Symmetrica... poate sperati sa faceti autostrada asta ( care oricum nu va fi realizata nici in 50 de ani , e doar o gargara ) tot cu pavele de la Symmetrica ? normal ca voua v-a adus prosperitate Flutur...Lungu 1 si Lungu 2.. ca doar profitul se imparte la urma celor care au pus osul la castigarea tuturor licitatiilor la care ati participat... Voi restul, chiar va lasati prostiti de laturi de genul asta ? voi nu vedeti ca nu reusesc astia de atatia ani sa faca autostrada Buc - Brasov, care e cea mai necesara in momentul de fata in Romania si voi aveti sperante la autostrada in Moldova ? nu o sa fie autostrada in Moldova oricine ar fi la putere..de la PDl, USL sau cine naiba o sa mai reuseasca sa pacaleasca poporul sa-i voteze.. majoritatea o sa muriti si nu o sa vedeti asa ceva... Nu mai puneti botul la din astea..iar cand auziti asa ceva (indiferent din partea cui vine) scuipati intr-o parte si vedeti-va de treaba voastra !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei