Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 19 (5226)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Combinaţie proastă

Un tânăr dornic de o partidă de sex, lăsat în drum şi fără bani de „peşte”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a trecut printr-o experienţă deloc plăcută după ce a picat în cursa unui un fals peşte, care i-a spus că îl poate duce la o fată cu care să facă sex contra cost. Păgubitul a băut cu aşa-zisul proxenet, l-a plimbat cu taxiul, după care s-a deplasat cu acesta în comuna Pătrăuţi, unde i-a dat 100 de lei. În loc de partida de sex aşteptată, tânărul păgubit a primit un pumn în figură şi a fost lăsat în drum, cerând ajutor poliţiei.

 

Abordat de falsul peşte în centrul Sucevei

Miercuri, în jurul orei 16.20, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din comuna Bosanci, a cerut ajutorul agenţilor de la Postul de Poliţie Pătrăuţi, cărora le-a relatat că a fost tâlhărit pe raza localităţii.

După ancheta demarată de poliţie a rezultat că în aceeaşi zi, în jurul orei 14.30, tânărul în vârstă de 27 de ani se afla în centrul municipiului Suceava şi a fost abordat de un individ necunoscut, identificat ulterior în persoana lui Vasile Vâjâilă, un tânăr în vârstă de 20 de ani, de etnie romă, din comuna Pătrăuţi, care i-a propus o partidă de sex contra cost cu o fată din satul în care locuieşte. Cei doi au intrat în vorbă, iar la un moment dat „peştele” i-a cerut telefonul mobil pentru a-şi nota un număr, fără a i-l mai returna. Din Autogara Suceava cei doi s-au urcat într-un taxi cu care s-au deplasat în comuna Pătrăuţi, unde ar fi trebuit să aibă loc partida de sex. La Pătrăuţi cei doi au intrat într-un bar, unde au băut o sticlă de vin şi au cumpărat ţigări.

 

Şi-a chemat întăriri, i-a luat banii, iar apoi l-a trimis acasă pe jos

Conform anchetei poliţiei, în sprijinul tânărului din Pătrăuţi au mai venit doi localnici, care i-au însoţit pe cei doi.

Ajuns în satul Moldoveni, falsul peşte i-a cerut tânărului de 27 de ani 100 de lei, bani pe care urma să-i dea inexistentei fete. Conform declaraţiei victimei, Vasile Vâjâilă i-a luat banii, după care i-a spus că nu are nici o prostituată. Tânărul păgubit a încercat să protesteze şi apoi a cerut înapoi măcar bani de autobuz pentru a se întoarce la Suceava. Din ancheta poliţiei rezultă că Vasile Vâjâilă i-a dat un pumn în figură tânărului din Bosanci şi i-a cerut să plece dacă nu vrea să încaseze o bătaie cruntă. De faţă au fost şi ceilalţi doi indivizi din Pătrăuţi, Gheorghiţă Avădanei şi Ion Lungu, care au acţionat la intimidare.

În câteva ore poliţiştii anchetatori au reuşit să recupereze de la Vasile Vâjâilă 65 din cei 100 de lei şi telefonul mobil.

Conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava „cercetările sunt continuate de poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală 5 Dărmănești sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înșelăciune, abuz de încredere (cu privire la telefonul mobil) și loviri sau alte violențe, cauza urmând a fi soluționată procedural”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr dornic de o partidă de sex, lăsat în drum şi fără bani de „peşte”.
 Vizualizări articol: 2778 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.78/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 9 voturi
Un tânăr dornic de o partidă de sex, lăsat în drum şi fără bani de „peşte”3.859

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei