Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 19 (5226)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Concurs

Doi candidaţi pentru funcţia de director al Aeroportului „Ştefan cel Mare” din Salcea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La concursul pentru ocuparea funcţiei de director al Aeroportului „Ştefan cel Mare” din Salcea vor participa doi concurenţi. Preşedintele Consiliului de Administraţie al aeroportului, Eugen Mogoş, a spus că în urma selecţiei dosarelor depuse, doar două dintre cele trei persoane înscrise la concursul pentru această funcţie au rămas în cursă. Pentru acest concurs şi-au depus dosarele actualul adjunct al Aeroportului „Ştefan cel Mare”, Ioan Măriuţa, comandorul de aviaţie şi fost pilot Ion Cornel, şi Viorel Calniciuc, din Focşani. În urma evaluării dosarelor, Viorel Calniciuc a fost descalificat, atât pentru că avea dosarul incomplet, dar şi pentru că nu avea domiciliul în judeţul Suceava, una dintre condiţiile generale pentru înscrierea la concurs. De precizat că actualul director al Aeroportului „Ştefan cel Mare” Suceava, Dumitru Sahlean, nu s-a mai înscris în concurs pentru a-şi continua activitatea în această funcţie. Sahlean a precizat că doreşte să se retragă din activitate.

Cei doi concurenţi rămaşi în cursă, Ioan Măriuţa şi Ion Cornel, vor susţine astăzi concursul pentru ocuparea funcţiei de director general în cadrul Regiei Autonome Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava. Aspiranţii la funcţia de director al aeroportului vor susţine mai întâi o probă scrisă, iar candidaţii admişi la acest test vor participa la un interviu în cadrul căruia li se vor testa abilităţile manageriale, capacitatea de analiză şi sinteză, abilităţile de comunicare, capacitatea de luare a deciziei, capacitatea de a rezolva o situaţie de criză, soluţionarea conflictelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi candidaţi pentru funcţia de director al Aeroportului „Ştefan cel Mare” din Salcea.
 Vizualizări articol: 1263 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Doi candidaţi pentru funcţia de director al Aeroportului „Ştefan cel Mare” din Salcea3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu cred ca va fi si bine la Aeroportul Salcea! trimis de
(25 ian 2013, 14:20:15

La Aeroportul Salcea, nu e necesar sa faci cu adevarat ceva, ci doar sa te prefaci ca ai face ceva. Toti pina acuma ne-au mintit, au incercat sa ne convinga pe noi, aceasta masa numita mai marlaneste p.u.l.i.m.e, ca se face, dar, de fapt, ne-au dezorientat, amagindu-ne cu vorba.

Pina acuma reacţia politicienilor si conducatorilor suceveni este una de dispreţ faţă de interesul si asteptarile sucevenilor, fata de dezvoltarea acestei zone. Doar Flutur s-a zbatut cumva!

Acesti, ,,sus pusi”, au speculat, s-au folosit de viclenie, doar pentru a accede la putere. Pentru ei, pe prin plan, a fost si este puterea!
2.   Mult succes d-le ion cornel ! trimis de
(25 ian 2013, 21:51:33
abilităţile manageriale de mare precizie, capacitatea de analiză şi sinteză, abilităţile de comunicare, capacitatea de luare a deciziei, capacitatea de a rezolva o situaţie de criză, sau soluţionarea conflictelor sunt chestiuni cu care dl. ion cornel a crescut si pe care si le-a perfectionat mereu in ultimii 20 de ani.

felicitari pt. cariera militara deosebita!
felicitari d-lui ion cornel pt. ca a stiut sa fie in primul rand OM si a ”citit” adevarul, dincolo de aparente.
Dumnezeu sa v-ajute in ceea ce v-ati propus, d-le comandor!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei