Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 16 (5223)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pericol public

Şofer beat, cu puşcă şi cartuşe la cingătoare, prins de poliţie după o urmărire în trafic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer în vârstă de 62 de ani, vânător autorizat, a declanşat o cursă de urmărire cu poliţiştii care au încercat să-l tragă pe dreapta, fiind ajuns din urmă după ce s-a izbit într-un morman de zăpadă. Şoferul în vârstă de 62 de ani, care era băut, avea o puşcă de vânătoare şi o centură cu zeci de cartuşe.

Duminică, în jurul orei 17.00, poliţiştii din Dumbrăveni au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţe 112 că pe DN 29, pe raza localităţii, un autoturism VW Passat se deplasează sinuos, şoferul fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au organizat un filtru, încercând să tragă maşina pe dreapta. Şoferul, se arată în ancheta poliţiei, nu a oprit la semnalele acustice şi luminoase ale maşinii de poliţie, continuând drumul pe direcţia Dumbrăveni – Siminicea.

La un moment dat şoferul urmărit a oprit, aşteptând autospeciala de poliţie, după care a demarat din nou şi s-a pus în mişcare. Conform anchetei poliţiei, intrat pe raza comunei Siminicea, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei într-o curbă şi a intrat într-un morman de zăpadă.

La volan a fost identificat Severin Curic, în vârstă de 62 de ani, domiciliat în Hânţeşti. În urma verificării cu etilotestul a rezultat că acesta avea o concentraţie de 0,71 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. 

 

„Îmbrăcat” cu cartuşe la volan

„În urma efectuării controlului corporal, asupra suspectului s-a găsit o centură specifică, pe care avea 36 de cartușe de vânătoare, iar pe bancheta din față s-a găsit o pușcă de vânătoare lisă, având două cartușe introduse pe țevi”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Audiat, bărbatul le-a prezentat poliţiştilor permisul de armă corespunzător puştiipe care o avea asupra sa, precum și permisul de vânătoare permanent, precizând faptul că tocmai s-a întors de la o partidă de vânătoare. El a fost amendat totuşi pentru transportul armelor de vânătoare fără îndeplinirea condițiilor legale. Pe de altă parte, pentru că era băut, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ,,conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică în sânge mai mare de 0,80 g/l alcool în sânge”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şofer beat, cu puşcă şi cartuşe la cingătoare, prins de poliţie după o urmărire în trafic.
 Vizualizări articol: 1798 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Şofer beat, cu puşcă şi cartuşe la cingătoare, prins de poliţie după o urmărire în trafic5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei