Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 dec 2012 - Anul XVII, nr. 300 (5205)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Exemplu

Teanc cu bani uitat în bancomatul de la Kaufland, returnat de un elev de la CN „Spiru Haret”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Salvarea unei cliente grăbite, care a uitat un teanc cu aproximativ 1.000 de lei în bancomatul BRD de la Kaufland, a fost un elev de clasa a X-a, de la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” Suceava.

Ionuţ Alexandru Damian, care se afla în acea zonă, a văzut banii în fanta bancomatului şi, cum nu se afla nimeni în apropiere, a ridicat banii şi s-a adresat primuluiechipaj de Poliţie pe care l-agăsit, explicând situaţia.

Poliţiştii l-au legitimat şi l-au îndrumat să predea banii la Agenţia BRD din incinta magazinului Kaufland. În timp ce se afla acolo şi le explica funcţionarilor toate detaliile despre cum a găsit banii, în agenţie a intrat şi persoana păgubită, care şi-a recuperat astfel, pe loc, întreaga sumă uitată la bancomatul din care a ridicat doar cardul, fără să aştepte să i se elibereze şi banii.

În semn de recunoştinţă, directorul BRD Suceava, Monica Vornicu, a trimis conducerii unităţii de învăţământ la care învaţă Ionuţ Alexandru Damian o scrioare de mulţumire, în care a oferit detalii despre fapta bună a elevului, felicitându-i atât pe părinţii săi, cât şi pe profesori pentru educaţia aleasă pe care i-au oferit-o.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Teanc cu bani uitat în bancomatul de la Kaufland, returnat de un elev de la CN „Spiru Haret”.
 Vizualizări articol: 7890 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.93/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 29 voturi
Teanc cu bani uitat în bancomatul de la Kaufland, returnat de un elev de la CN „Spiru Haret”4.9529

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Recompensa??? trimis de
(22 dec 2012, 11:37:25
Sunt doar curios... daca acea "persoana grabita" a incercat sa il recompenseze pe elev pt ceea ce a facut. Felicitari tanarului si sa stie ca toate chestiile bune ce le facem in viata,se intorc inapoi... la fel si cu cele rele....
2.   Extraordinar gest ai facut tu, Ionut!! trimis de
(22 dec 2012, 12:29:16
Extraordinar gest, Ionut! Esti un om bun, dar ce ne facem ca esti o rara avis!
Gestul lui Ionut, este asemanator cu al fetei care a riscat, intrind intr-o fintina sa salveze de la inec un copil!
Este iesit din comun! Omenia lui Ionut este tulburatoare! Iese din contextul cotidian, iese din mizgileala in care traim, in care furtul si inselatoria au devenit mod de viata, de la cel mai inalt nivel pina la omul simplu.
Mirlania este peste tot in relatiile umane!
Dupa cum se vede, traiesc si printre noi oameni care sunt plini de calitati, de la care noi toti ar trebui sa luam exemplu.
Cred ca ar trebui cu adevarat sa fie cunoscut, sa i se faca o mare popularizare, asa cu i se cuvine.
Este un moment in care adevaratii ziaristi si oamenii cu calitati morale alese, sa scoata in evidenta acest caz si sa faca din el un model!
3.   Teanc de bani? trimis de
(22 dec 2012, 12:47:26
De apreciat caracterul tanarului intr-o astfel de vreme . Felicitari!

Insa Domnule Cosmin: de cand bancomatele dau banii in bacnote de 1 leu ca sa fie 1000 lei, intr-adevar un teanc de bani?

Cred ca puteti oferii decenta in titlurile dumneavoastra. La fel de bine as fi citit acelasi articol cu un titlu mai putin exagerat. La mai bune in continuare! Fericire de sarbatori!
4.   Felicitari trimis de
(22 dec 2012, 12:52:49
chiar m-a mirat gestul acestui tanar... da prin miile se articole cu raufacatori... Felicitari incaodata si sa stii ca are dreptate NICALAU, toate se intorc... Cat despre directoarea bancii pe langa scrisoarea de felicitare catre scoala putea trimite si una catre familie cu ceva roni acolo ca doar vezi ... banii de protocol pot rasplati si astfel de fapta.
5.   Felicitari si directorului trimis de
(22 dec 2012, 12:58:45
felicitari si directorului bancii care s.a gandit ca o scrisoare cu buna intentia la scoala care acesta invata ii va face bine in viitor..
6.   ... trimis de
(22 dec 2012, 19:57:35
Stati linistiti,il recompenseaza Dumnezeu!
7.   Un tanar cinstit si educat. trimis de
(24 dec 2012, 09:27:54
Felicitari lui si parintilor! Daca pe la bancomat trecea un parlamentar sau senataor sigur fura banii.
8.   Un barbat curajos trimis de
(27 dec 2012, 11:17:59
De astfel de baieti avem nevoie.

Felicitari Ionut, esti un barbat curajos, responsabil si intelept. Dumnezeu sa te pazeasca si sa-ti dea indrazneala in continuare pentru bine.

Felicitari parintilor lui Ionut si tuturor celor care l-au influentat in bine. Aceasta fapta este rodul investitiei efortului dumneavoastra.

Felicitari d-le Cosmin Romega, un articol foarte bine scris si foarte potrivit pentru incurajarea noastra pentru a face bine si a trai drept. Dumnezeu sa-ti dea sanatate si bucurie.

Tuturor sa ne Dumnezeu ganduri bune de munca si trai cinstit ca sa zidim in societate si sa ne aducem bucurii unii altora.
Lumina nu va fi biruita niciodata de intuneric!
9.   ... trimis de
(27 dec 2012, 11:33:32
Gusul Florin ce educatie ai tu?o sticla de cola intre picioarele unei femei(savureaza fiind comentariul la poza)!nu te da ce nu esti!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei