Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 dec 2012 - Anul XVII, nr. 290 (5195)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Casa de Cultură

Trei concerte extraordinare, pe scena suceveană, în prag de sărbători

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei concerte extraordinare vor avea loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, în prag de sărbători. Maestrul Tudor Gheorghe revine pe scena suceveană, vineri, 14 decembrie, la ora 19:00, cu spectacolul „Degeaba”. Spectacolul, după cum susţine chiar maestrul Tudor Gheorghe, „este unul dintre cele mai complexe, cu un mesaj social şi o punere în scenă impresionantă. Un concert ca şi România, cu disperare, cu frustrare, dar şi cu iertare şi speranţă”. Biletele costă 80 de lei şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etaj 1. Relaţii şi rezervări la telefon 0230 523 718.

 

 „Ambasadorii Vienei” vin la Suceava

Strauss Festival Orchestra Vienna va concerta, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, pe 15 decembrie, de la ora 19:00. Spectacolul „Vienna Classic Christmas”, al cărui invitat special este soprana Irina Iordăchescu, recunoscută pe plan naţional şi internaţional pentru calităţile vocale şi interpretative remarcabile, îi va introduce pe suceveni în mirajul sărbătorilor de iarnă.

Biletele costă 100 sau 150 de lei, în funcţie de aşezarea locurilor în sală, şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Strauss Festival Orchestra Vienna, al cărei fondator este Peter Guth, va răspândi strălucirea şi fastul Vienei în mai multe oraşe ale României, în perioada 7-21 decembrie, când se află într-un turneu, în care a fost inclus şi municipiul Suceava.

După cum spun organizatorii turneului, „acurateţea interpretării, sunetele frumoase şi pure, prospeţimea şi spiritul festiv care animă muzica lui Strauss ating în sufletul publicului cele mai adânci resurse expresive, de la sentimental, la jovial. Strauss Festival Orchestra te va face să îţi doreşti să te ridici şi să valsezi, purtându-te într-o călătorie imaginară în lumea fastuoasă a balurilor imperiale. Asigură-te că vei trăi o seară magică, de neuitat!”


Regal vienez - concert extraordinar de Anul Nou

Duminică, 30 decembrie, de la ora 18:00, tot la Casa de Cultură Suceava, va avea loc un Regal vienez - concert extraordinar de Anul Nou, susţinut de Orchestra internaţională „Eastern Royal Orchestra”, formată din 27 de instrumentişti de primă clasă, dirijor: Daniil Zaharov - Sankt Petersburg, concert maestro - Natalia Negruzza, Marina Radis - soprană (prim-solistă a Operei Naţionale din Chişinău), Evgheni Negruzza - concertino (acordeonist de excepţie).

Din program: Ouverture „Die Fledermaus”, „Artist`s Blut Walz”, „Kaiserwalzer”, „Eine Kleine Nachtmusik”, „Four Seasons”, „Orpheus In The Underworld”, „Dance Macabre”, „Il Bacio”, „La Boheme“, „Tales Of The Vienna Woods“, „Voices Of Spring“, „Les Chemins De L’Amour“, „Hungarian Dance No 6“, „Wiener Blut Waltz”, „Radetzky March“.

Biletele costă 100 de lei (80 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari) şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava – intrare B, etaj 1.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei concerte extraordinare, pe scena suceveană, în prag de sărbători.
 Vizualizări articol: 1032 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trei concerte extraordinare, pe scena suceveană, în prag de sărbători5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei