Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 dec 2012 - Anul XVII, nr. 288 (5193)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dosare cu cântec

Grefieră de la Parchetul Rădăuţi, cercetată penal pentru infracţiuni de corupţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O grefieră de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi este cercetată penal pentru mai multe fapte de natură penală, printre care şi unele legate de corupţie. Ancheta a fost declanşată acum câteva luni, iar Gabriela Bodnar, cunoscută în Rădăuţi şi sub denumirea de „combinatoarea”, a fost audiată de mai multe ori de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Dosarul pentru care grefiera a ajuns în atenţia anchetatorilor îl privea pe un fost poliţist de frontieră din Dorneşti, Florin Dan Macovei, care era cercetat de procurorii din Rădăuţi pentru infracţiuni de contrabandă.

Potrivit primelor date, Gabriela Bodnar l-ar fi contactat pe ex-poliţistul de frontieră pentru a-şi oferi sprijinul în aplicarea unei rezoluţii favorabile de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi. Acest lucru nu numai că nu s-a petrecut, dar Florin Dan Macovei a şi fost trimis în judecată, iar magistraţii de la Judecătoria Rădăuţi i-au aplicat o condamnare de 6 luni cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei. De asemenea, în acelaşi dosar a cărui soluţie nu este încă definitivă, judecătorii au dispus confiscarea cantităţii de 736 pachete ţigarete Jin Ling şi 6 pachete de ţigarete Winston Light, provenită din contrabandă.

După câte se pare, fostul poliţist de frontieră are şi o serie de înregistrări ambientale cu Gabriela Bodnar, dar întreg probatoriul se află pe masa de lucru a procurorilor din Suceava.

De altfel, aceştia au refuzat să ofere detalii despre acuzaţiile din dosar, dar au confirmat că au început procedurile judiciare în ceea ce o priveşte pe grefiera Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

„S-a început urmărirea penală în calitate de învinuită şi a fost audiată, existând date şi indicii de natură penală, printre care şi fapte de corupţie”, a arătat Dumitru Dîmbu, procuror-şef secţie Urmărire Penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

 

O altă grefieră cercetată şi condamnată pentru trafic de influenţă

Gabriela Bodnar nu este prima grefieră care ajunge pe mâna procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava. În urmă cu aproximativ doi ani, Mariana Angelica Bulughiană, fost grefier la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, a fost trimisă în judecată pentru trafic de influenţă în formă continuată. Ea a fost condamnată la 1 an şi 4 luni de închisoare cu suspendare, pedeapsă rămasă definitivă.

Faptele pentru care Bulughiană a fost condamnată s-au petrecut înainte de 2010 şi constau în măsluirea alcoolemiilor din dosarele aflate în lucru la Parchetul din Vatra Dornei.

Totul a ieşit la iveală după ce un bărbat, Ovidiu Şipot, a fost chemat la Parchetul din Vatra Dornei şi i s-a transmis că cererea de recalculare a alcoolemiei i-a fost respinsă. Supărat, bărbatul a sesizat Direcţia Generală Anticorupţie, povestind că pentru operaţiunea de recalculare i-a oferit 4.000 de lei Marianei Bulughiană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grefieră de la Parchetul Rădăuţi, cercetată penal pentru infracţiuni de corupţie.
 Vizualizări articol: 4396 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Grefieră de la Parchetul Rădăuţi, cercetată penal pentru infracţiuni de corupţie4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 9 dec 2012, 14:05:36
hei!! sa nu exageram.... daca nu ma insel eu: intr un sistem ,oricare ar fi el, cineva trebuie sa cada... musai...cu acord sau nu... pacat de Romania asta... s a ajuns de netrait in ea...cum se poate trai in alta tara ,simplu, linistit, cine vrea bani multi isi bate capul mai mult,cine nu, linistit si fara stres..in Romania nu se poate...
2.   Sandrinio,stie tot... trimis de
( 9 dec 2012, 20:38:38
Ba da ce le mai stii tu pe astea de prin Parchete,politie,tribunal si curti de apel....ba da destept esti....oare nu esti sub acoperire?....sau esti una din verigile ,,lantului de slabiciuni'' ale oamenilor cinstiti....mare combinator,turnator si bun prieten cu Parchetarii astaia esti tu mai Sandrinio,oare cum de toate articolele astea cu persoane ,,carne de tun'' le scrii numai tu....iar aceasta grefiera saraca jur ka i doar o victima a celor ,,corecti'' insa mai mari de prin Parchetele astea,nu i asa ca lor intotdeauna le trebue un tap ispasitor.Fiti tare doamna si nu va intimidati....cel mai important e sa nu declarati nimic cand va cheama astia cu care a ti mai impartit din cand in cand...iar acum o fac pe corectii.Ha,ha,ha....nu i asa Sandrinio?...k tu sigur le stii pe toate insa le tii pentru tine si mare pacat ai....de fapt la jigodismul tau,nu ma mai mira nimic.Hai...sictir.
3.   In farsit ! trimis de
(10 dec 2012, 17:06:17
de ,,DOAMNA IN NEGRU" a PARCHETULUI RADAUTI,se stia de mult..EA judeca,ea hotara libertatea si viata oamenilor..Dar..oare cu cine ,,lucra" ?? Nu stia nimeni de faptele ei ?? Nu era doar o PIESA in angrenaj ?? Ca doar nu taia ea si spanzura acolo !! Grea intrebare...speram ca se vor continua cercetarile..mai profund...exista mii de plangeri,sesizari la ce se intampla acolo...mii de oameni nenorociti...rezolutii dubioase,total nefondate...D-zeu plateste ...nu iarta...este scara de coborare pt toti !
4.   TO BE..OR NOT TO BE ! trimis de
(11 dec 2012, 22:28:21
Sa fie oare ,,racolatoarea" singura vinovata ??!! Cui ii distribuia banii gasiti la perchezitie,cash toti...stiindu-se ca era plina de datorii in banca ? Oare..in sfarsit..se va duce o ancheta,pana la capat ? Ca ea..tupeista...era doar o veriga...care era urmatoarea ??!! De ce nu se cerceteaza corect ca in UE...urma,duce la faptasul propriu-zis !! Ca doar,nu EA dadea rezolutii sau sentinte !! Mii de dosare la RADAUTI sunt de sfera science-fictions-ului...deci.. ce nu se verifica intreaga activitate a procurorilor... protejati,se stie..de 6 ani,ilegal..de un sef indestructibil !! DNA-ul,dar cel de la BUCURESTI,ar trebui sa se sesizeze...mii de petitii..de plangeri impotriva rezolutiilor..far nici macar un efect ! O mana spala pe alta...dar pana cand ?? Nici D-ZEU nu mai suporta ce se intampla in PARCHETUL RADAUTI !! Au iesit USL-ISTII...bravoooo..sa demonstreze ca lupta pt cetatean,pt DREPTATE !!
5.   Sa se verifice dosarele din DORNESTI ! trimis de
(11 dec 2012, 22:43:59
Daca tot a ,,cazut o victima a sistemului"...care trebuia sa-i scape pe cei mari...sa se verifice in ultimii ani,dosarele celor din DORNESTI...traficanti de motorina,de tigari,nerespectarea unei HOT JUD,permise de conducere false,tentativa de omor...toate musamalizate... Sa fie oare doar EA ceea care a hotarat viata unor victime ?? Si libertatea unor infractori notorii ?? N-as crede... Nu poti fi racolatorul si intermediarul unei afaceri,daca n-ai sustinere si cadrul propice !! Macar de-ar fi sincera...cum se ,,plange" la duhovnicul de la HUMORENI...sa-i toarne pe toti vinovatii !! Vina i s-ar injumatati..si-n fatza LEGII..si-n fatza lui D-ZEU !! Datorita ,,ajutorului ei",criminalul NANEL OLARIU din DORNESTI...se plimba de un an in libertate...dosarul lui a disparut total din PARCHET !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei