Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 oct 2012 - Anul XVII, nr. 249 (5154)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Învăţământ preşcolar

Grădiniţa „Ţăndărică”, în haine de sărbătoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Săptămâna trecută, Grădiniţa „Ţăndărică” a aniversat şapte ani de funcţionare în noua locaţie din Burdujeni. Cei 320 de copii au marcat prin cântec, dans şi voie bună ziua grădiniţei.

Cu acest prilej s-au evidenţiat performanţele grădiniţei la festivaluri şi competiţii culturale şi artistice şi s-au lansat proiectele educaţionale care se vor derula în anul şcolar 2012-2013: “Eco-Şcoala”, “Patrula Eco”, “Să învăţăm despre pădure”, “Să citim pentru mileniul III”, “Kalokagathia”, “Sunt micuţ, dar cresc eu mare - cu apă, vitamine şi mişcare”, “Noile educaţii - De tine, copile, îmi pasă”.

Atmosfera a fost întreţinută de un clovn, care a smuls multe zâmbete şi ropote de aplauze atât de la copii, cât şi de la ceilalţi invitaţi, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi ai unor instituţii partenere (Alexandria Librării, Shopping City, Organizaţia „Salvaţi Copiii”), reprezentanţi ai mass-media locală şi foarte mulţi părinţi ai preşcolarilor.

Momentul culminant al acţiunii a fost lansarea baloanelor şi arborarea steagului grădiniţei - element important care, pe lângă nume, imn, siglă şi ecuson, personalizează grădiniţa în peisajul instituţiilor preşcolare.

Această activitate a fost inclusă în proiectul judeţean „Zilele grădiniţei - Zilele porţilor deschise”, iniţiat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, şi s-a derulat în Grădiniţa „Ţăndărică” în perioada 15 - 19 octombrie, având drept scop, pe lângă prezentarea performanţelor şi a calităţii educaţiei, promovarea imaginii grădiniţei în comunitate şi reprezentând o modalitate de marketing educaţional.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grădiniţa „Ţăndărică”, în haine de sărbătoare.
 Vizualizări articol: 1784 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Grădiniţa „Ţăndărică”, în haine de sărbătoare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei