Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 oct 2012 - Anul XVII, nr. 240 (5145)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În ultima lună

Autorizaţii sanitare pentru 22 de şcoli şi grădiniţe din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a acceptat dosarele de autorizare sanitară depuse de 22 de şcoli şi grădiniţe din judeţ, în perioada 4 septembrie - 11 octombrie, acestea fiind şi primele unităţi de învăţământ care au cerut eliberarea unui astfel de document în acest an.

În urma analizei, inspectorii sanitari au constatat că sunt îndeplinite condiţiile minime de salubritate, motiv pentru care s-a dispus emiterea avizelor solicitate, a informat ieri directorul executiv al DSP, dr. Ludovic Abiţei. Potrivit medicului, au fost sau vor fi aprobate în zilele următoare dosarele depuse de Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 1 Iaslovăţ, Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 2 Iaslovăţ, Grădiniţa cu Program Normal Iaslovăţ, Şcoala cu clasele V-VIII Pojorâta, Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 1 Câmpulung Moldovenesc, Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 3 „Micul Prinţ” Rădăuţi, Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 2 „Prichindelul” Rădăuţi, Şcoala cu clasele I-VIII Moara Nică, Centrul Educativ ABA-DEL-TIN Ostra, Asociaţia Congregaţia Surorilor GPN Siret, Grădiniţa cu Program Normal 5 „Voinicelul” Rădăuţi, Grădiniţa cu Program Normal Nr. 8 „Albă ca Zăpada” Rădăuţi.

 

„Unele şcoli au reuşit să elimine o parte din deficienţele de anul trecut”

Alte unităţi care au primit sau vor primi în zilele următoare avizele sunt Şcoala Gimnazială „George Tofan” Nr. 1 Bilca, Şcoala Gimnazială „George Tofan” Nr. 2 Bilca, Grădiniţa cu Program Normal Nr. 1 Bilca, Clubul Copiilor şi Elevilor Siret, Şcoala Gimnazială Nr. 1 Frătăuţii Noi, Şcoala Gimnazială „S. Isopescu” Costişa, comuna Frătăuţii Noi, Şcoala Gimnazială Nr. 2 Frătăuţii Noi, Şcoala Gimnazială Drăguşeni, Şcoala Gimnazială Ciocăneşti, Grădiniţa cu Program Prelungit Ciocăneşti.

Direcţia de Sănătate Publică a demarat în luna septembrie, împreună cu responsabili din cadrul Prefecturii şi al Inspectoratului Şcolar Judeţean, controale în unităţile de învăţământ din judeţ, pentru a verifica în ce condiţii încep copiii noul an şcolar. La momentul verificărilor, doar 21% din totalul unităţilor de învăţământ din judeţ erau autorizate sanitar, principalele neajunsuri din şcoli fiind legate de lipsa apei potabile curente şi de grupuri sanitare necorespunzătoare. După evaluarea condiţiilor igienico-sanitare, inspectorii sanitari au constatat că unele şcoli au reuşit să elimine o parte din deficienţele de anul trecut şi le-au comunicat directorilor că ar fi îndreptăţiţi să solicite autorizaţie sanitară de funcţionare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autorizaţii sanitare pentru 22 de şcoli şi grădiniţe din judeţ.
 Vizualizări articol: 1242 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autorizaţii sanitare pentru 22 de şcoli şi grădiniţe din judeţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ATENTIUNE!ATENTIUNE! trimis de
(13 oct 2012, 16:05:59
MARTI A 16-A ZI DIN OCTOMVRIE,LA ORELE 9 PUNCT,AU LOC MARI ALEGERI,MARI LA ,,ORDINUL ASISTENTILOR'' LA SPIT MUN.C-LUNG.RECOMANDAM PE ACEASTA CALE SA FIE ALESI 2 SAU CHIAR 3 SEFI,PTR A-SI PUTEA CONTROLA RECIPROC VESTIARELE,TRANSFORMATE IN DEPOZITE MULTIROL,PTR MEDICAMENTE,SPIRTOASE SAU PTR ,,SPANZURAREA'' POSETELOR CU CIUBUCURI.
DE CE SA AI DULAPURI CU MEDICAMENTE PTR URGENTE?-ACESTEA POT FI FOLOSITE LA TRANSPORTUL DECEDATILOR SPRE DOMICILIU[ OCOLIND MORGA] SAU SA STEA IN VREO MAGAZIE -CLOSETE PTR SOARECI!
A NU SE CONFUNDA ACEST ORDIN CU ,,ORDINUL CAVALERILOR DE MALTA''-DIN MOTIVE DE SECURITATE.
SOLICITAM SA FIE INVITAT SI SANEPIDU',SA PREZINTE O ALOCUTIUNE PE TEMA:
,,SANATATEA SUCEVENILOR,MAI BUNA IN 2012 DECAT DUPA PRIMUL RAZBOI MONDIAL''
UN WEEK END SANATOS!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei